A Sennheiser nyitott színpada

Mutasd meg tehetséged! Az evolution színpadon örömmel fogadják azokat a bandákat, akik közönség előtt szeretnének játszani. A helyszínen rendelkezésre álló hangszerek között található egy különféle énekmikrofonokból álló készlet, egy elektromos és egy akusztikus gitár, egy elektromos basszusgitár, szaxofon, ütőhangszerek (cajon, kongák és bongók), valamint egy „dobfelszerelés“ (cajon lábpedállal, pergő és hihat) is. A fellépésre úgy tudsz kvalifikálni, hogy egyszerűen eljössz a Sennheiser standjához (Hall 8, No. A 70) és lejátszod nekünk a hangszobában a dalaidat. Hét közben négy, szombaton ennél több zenekar is lehetőséget kap a fellépésre. A fellépő zenekarok jutalma (a frenetikus taps mellett), hogy magukkal vihetnek egy MK 4 stúdió mikrofont.
 Soundroom.jpg

Sennheiser Sound Room

Újra itt a Sennheiser Sound Room (hangszoba), amely tökéletes lehetőséget kínál az énekesek/dalszerzők és kisebb zenekarok számára, hogy egy profi zenész/hangmérnök segítségével rögzítsék anyagaikat – az elkészült zeneszámo(ka)t pedig egy USB sticken haza is vihetik magukkal, a Sennheiser gratulációjával kísérve. Egy gitár, egy cajon és egy szaxofon áll rendelkezésre a helyszínen, számos MK 4 és MK 8 stúdiómikrofon mellett.

DJ sarok

Egy profi turntablista napi workshopok keretében mutatja be az érdeklődő DJ-knek, hogy hogyan kell szkreccselni és „ütemzsonglőrködni”. A résztvevők a Sennheiser új DJ fejhallgató sorozatán – a HD8 DJ, HD7 DJ és HD6 MIX modellen – keresztül hallgatják majd a mixet és maguk is kipróbálhatnak néhány szakmai fortélyt.

MK8.jpgAz MK 8 stúdiómikrofon bemutatása

A világ legnagyobb professzionális audio/zeneipari vására ideális hely az MK 8 kétmembrános kondenzátor mikrofon bemutatására is. Ez a professzionális stúdiómikrofon – az MK 4 régóta várt testvérmodellje – öt kapcsolható iránykarakterisztikával rendelkezik (gömb, széles-kardioid, kardioid, szuper-kardioid és 8-as), hogy bármely felvételi helyzethez alkalmazkodni tudjon. 24-karátos arannyal precízen „befröcskölt“, 1″-os membránnal és egy rugalmas rögzítésű kapszulával rendelkezik, amely csillapítja a testzajt. Az MK 8 3 állású, kapcsolható mélyvágó szűrője kiküszöböli alacsony-frekvenciás zajt, illetve csökkenti a proximity hatást. A masszív mikrofon egy 3 állású PAD (érzékenység) kapcsolóval is rendelkezik, a szélsőségesen hangos audio források kezeléséhez és a jelnek a soron következő felvevőeszközhöz történő adaptálásához. Az MK 8 nyár végétől lesz kapható.

Milyen egyéb dolgokat lehet majd látni a kiállításon?

A Sennheiser kiállítja vezeték nélküli mikrofon- és monitorrendszereit, a legkeresettebb evolution vezeték nélküli sorozatától kezdve – az 1.8 GHz-es modelleket is beleértve – egészen a referenciának számító Digital 9000 rendszerig. Az LSP 500 PRO része lesz a Sennheiser evolution színpadán igénybe vehető PA-rendszernek. A kiállításon ezenkívül hangsúlyt kap a videó felvételekhez kapcsolódó hang is, így megtekinthetők lesznek a kamerák optimális hangzását biztosító, vezetékes és vezeték nélküli Sennheiser eszközök is. A felvételkészítés szerelmesei nemcsak az MK 4 és MK 8 nagymembrános kondenzátor mikrofont, hanem a Sennheiser monitoring fejhallgatóinak széles választékát is kipróbálhatják.

Látogasd meg a Sennheisert a prolight+sound szakkiállításon (Hall 8; Stand A 70)!

Képaláírások:
Jam.Mix.Record.jpg: A Sennheiser örömmel várja a látogatókat eddigi leginteraktívabb standján: evolution színpadára, stúdió szobájába és a DJ workshopokra

Soundroom.jpg: Készíts felvételt dalaidról a Sennheiser hangszobában

MK 8.jpg: Az új MK 8 stúdiómikrofon öt választható iránykarakterisztikával, valamint kapcsolható mélyvágó szűrővel és PAD kapcsolóval is rendelkezik