A lényeg a részletekben rejlik: a Sennheiser új IE 300 hallójáratba helyezhető fülhallgatója a gondos tervezés eredményeként útközben is árnyalt, természetes hangzásról gondoskodik. A Sennheiser tökéletesített 7 mm-es Extra Wide Band (XWB) jelátalakítója segítségével kiegyensúlyozott és precíz hangzást nyújtó, új Sennheiser IE 300 a kiváló hangzást prémium minőségű, profi audio eszközökre emlékeztető kialakítással ötvözi.

A szenvedélyes zenerajongók olyan megoldásokat keresnek, melyek nem csupán otthonukban, hanem útközben is részletgazdag, valósághű hangzásélményt nyújtanak számukra, bármerre is járnak. A Sennheiser németországi központjában gyártott, új IE 300 fülhallgató a hangzásszakértő híres 7 mm-es Extra Wide Band (XWB) jelátalakítójának tökéletesített változatával kitűnő hangminőséget, illetve kiegyensúlyozott és precíz hangzást kínál. A hangzásélmény tökéletesítésének jegyében minden egyes alkotóelemet gondosan finomhangoltak. Ennek része egy a természetes rezgéseket és a teljes harmonikus torzítást minimalizáló, optimalizált membránfólia (THD <0,08% 1 kHz-nél, 94 dB), a fülrészek hátsó részében kialakított miniatűr kamra (amely a jelátalakító mögött áramló levegő mozgását szabályozza), valamint egy rezonátorkamra, amely a kifinomultabb és részletgazdagabb magastartomány érdekében kiküszöböli a hallójáratban fellépő maszkoló hatást. 6 Hz–20 kHz közötti frekvenciamenetével az IE 300 finom és meleg zeneiséggel, színtisztán adja vissza a magas frekvenciákat, meghittebbé varázsolva az énekhangot.

 

 

„Ha szenvedélyt érzel a hangzás iránt, jelentőségek kapnak a részletek. Azért alkottuk meg ilyen gondosan az IE 300-at, hogy zenéid legfinomabb árnyalatait is élvezhesd” – mondta Járom Kohónké, a Sennheiser termékmenedzsere. „Az IE 300-at úgy terveztük, hogy ideális útitársad legyen, aki a környezetedtől függetlenül, mindig kitűnő hangzásélményt kínál.”

Hangzásélmény fokozó kényelem

A kivételes tartósságot és kényelmet kínáló IE 300 a profik világára jellemző köntöst kapott. Az ergonomikus kialakítást a következők segítik: egyedileg állítható, rugalmas fülhorgok, valamint szilikon fülgumik és memóriahab fülillesztékek (három méretben: S/M/L). Ez a tökéletes illeszkedés és a kiváló viselési kényelem biztosítása mellett optimális zajszigetelésről is gondoskodik, ezzel garantálva, hogy a zenerajongóknak még zajos környezetben vagy menet közben is zavartalan hallgatási élményben lehessen részük.

Élvezetes zenehallgatás, hosszú éveken át

Az optimális rugalmasság jegyében az IE 300 fülhallgató 3,5 mm-es, para-arámid szálakkal erősített kábele (amely többezer hajlítási ciklust is sértetlenül kibír) könnyen cserélhető. A további tehermentesítés érdekében a kiváló minőségű, aranyozott Fidelity+ MMCX csatlakozók a fülrészházakba süllyesztett, 4,8 mm széles foglalatban kaptak helyet. Opcionális kiegészítőként 2,5 vagy 4,4 mm-es csatlakozókkal ellátott szimmetrikus kábelek is kaphatók. A tartozékok részét képezi egy prémium minőségű tartótok is, amely a biztonságos és kényelmes tárolást szolgálja.