Weboldalunk megújult 

Az EISA zsűrijének szavaival: „A Sennheiser már évtizedek óta a fejhallgató fejlesztés élharcosa, és ez a tapasztalat most az új HD 700 modell műszaki megoldásaiban is visszatükröződik. A fejhallgató elegáns, nagyon modern és esztétikus megjelenésének köszönhetően rögtön felismerhető, hogy a nyitott, kagylós kialakítású konstrukció a különféle technológia megoldások gazdag tárházát rejti. A puha velúr fülpárnákat egy rezgés-csillapító szilikonnal bélelt fejpánt tartja, miközben a hangszórók hatékonyságát egy szellőztetett mágnesrendszer fokozza. A nagyon kényelmesen viselhető HD 700 a Sennheiser hagyományosan részletgazdag teljesítményének fenntartását egy saját fejlesztésű, kis szögben megdöntött hangterelő lemezzel segíti. Ráadásul ennek a modellnek a hangzása örvendetesen gazdag, és a természetesen meleg hangszínek hosszú zenehallgatásra csábítanak.” 

 

Az 50 európai szaklap főszerkesztőiből álló zsűri minden évben kiválasztja az audio-, videó-, házi-mozi-, fotó-, illetve autóelektronikai berendezések, valamint mobil-eszközök területén legjobban teljesítő termékeket; és egy-egy EISA-Díjjal jutalmazza azokat. Idén az „Európai Audio Díjak” kategóriában a Sennheiser HD 700 fejhallgató nyerte el az „Európa 2012-2013-as Hi-Fi fejhallgatója” címet.

 

hd_700.jpgAlapjaiban innovatív technológia és dizájn

A díj átvételét követően Axel Grell, a Sennheiser Consumer Electronics csúcskategóriás termékekért felelős termékmenedzsere a következőket mondta: „Újból megtisztelve érezzük magunkat az EISA-Díj elnyerése kapcsán és örömünkre szolgál, hogy a HD 700 fejhallgató teljesítménye kivívta az Európai Kép és Hang Társaság elismerését.” Az ez év januárjában bemutatott HD 700 csúcs-kategóriás fejhallgató egy sor technológiai innovációt és rendkívüli akusztikai jellemzőket rejt magában, modern és funkcionális külsőbe csomagolva. „A megformázás és az alapanyagok kiválasztása a legapróbb részletekig az akusztikai egység hangzáspotenciáljának teljes körű kiaknázása jegyében történt” – mondta Axel Grell.

 

Néhány szó az EISA-Díjról

Az Európai Kép és Hang Társaság 20 európai ország házi-mozi-, audio-, video-, autóektronikai-, mobileszköz- és fotográfiai szaklapjainak társulása. A független szervezet 1982 óta évente egyszer ítéli oda az EISA-Díjakat a rendkívüli termékek és technológiák elismeréseként. A díjakat fotográfia, videó, audio és házi-mozi, valamint autóelektronikai berendezések és mobil-eszközök kategóriákban osztják ki. A díj megítélésének főbb szempontjai az innováció, a technológia, a gyártás minősége, a megbízhatóság, a dizájn és az ár/teljesítmény arány.