Weboldalunk megújult 

A Sennheiser EZX 80 Bluetooth® mono headsetje lenyűgöző 10-órás beszélgetési időt, vagy 10-napos készenléti időt biztosít, egyetlen akkufeltöltéssel. A headset egy gyorstöltési funkcióval is rendelkezik, melynek köszönhetően csupán 1 óra 20 perc alatt teljesen feltölthető.

„Az EZX 80 modellt a korlátok legyőzésére fejlesztették. Ez a headset vezeték nélküli, hosszabb üzemidővel és rövidebb töltési idővel rendelkezik, valamint egy kicsi zsebben is elfér” – mondta Christian Ern, a Sennheiser Communications termékmenedzsere.

iPhone-hoz csatlakoztatva az EZX 80 akku töltöttségi szintjét közvetlenül a telefon képernyőjén ellenőrizheti. De szükségtelen is megnéznie a telefont, hiszen a headset egy gombnyomásra megmondja Önnek ezt az információt. Beszédhang figyelmezteti, ha a kapcsolat létrejön, illetve megszakad a telefonnal. Ez különösen kényelmes megoldást nyújt arra, hogy ne felejtse telefonját az autóban, vagy az irodában.

Ha szeret útközben podcastokat, zenét vagy hangoskönyveket hallgatni, az EZX 80 headset ezt is megoldja. Hanganyagokat tölthet át „streaming” formátumban közvetlenül telefonjáról vagy számítógépéről, valamint magán és üzleti hívásait is kezelheti, mivel a headset egyszerre két telefonhoz is csatlakoztatható.