Weboldalunk megújult 

Impera verzérlőcsalád a Neets integrálásával

A Biamp, a professzionális audiovizuális megoldások elsőszámú forgalmazója, bemutatta az Impera vezérlőrendszer-családot, amely a Biamp meglévő vezérlőtermékeinek a Neets portfóliójába történő integrálását követően jött létre, miután a vállalat ez év júliusában az említett céget felvásárolta. Egyszerű, konfigurációalapú beállítás és egyértelmű, tetszetős felhasználói kezelőfelület – az Impera vezérlőrendszerek kiválóan alkalmasak mind a Biamp, mind a többi ismert gyártó eszközeinek vezérlésére.

„Az Impera teremvezérlési megoldások, melyeket örömmel mutatunk be integrátorainknak és a végfelhasználóknak, a Biamp vezérlési képességeinek fontos és jelentős bővítését szolgálják” – mondta Joe Andrulis, a Biamp vállalatfejlesztésért felelős ügyvezető alelnöke. „Célunk, hogy ügyfeleink kedvenc audiovizuális eszközeiket és az azokkal együtt használt Biamp rendszereiket az Impera vezérlőrendszerek segítségével egy átfogó, integrált vezérlőfelületen keresztül tudják működtetni. Az Impera vezérlőrendszerek egy beépített és külső vezérlőegységekkel rendelkező billentyűzetcsomagot tartalmaznak, amely a NEETS híres, könnyen használható, nagyteljesítményű Pro AV vezérlőtechnológiáját alkalmazza. Az Impera vezérlők a Biamp nemrég bevezetett érintőfelületes Apprimo termékcsaládjával együtt is használhatók – a kifinomultabb érintőpaneles vezérlőfelületek iránti igényt is kielégítve.

Az Impera vezérlőrendszer-család kiforrott megoldásokat kínál, amelyeket már több százezer telepítés során teszteltek. Az Impera termékcsalád önálló vezérlőket, különféle vezérlőpaneleket (beépített vezérlőkkel ellátott billentyűzetek) és szabályozható reléket tartalmaz. Az Impera vezérlőrendszerek a Biamp Project Designer programján keresztül egyszerűen konfigurálhatók. Ez egy egyszerű és intuitív, drag and drop módszerrel kezelhető program, melynek segítségével az integrátorok percek alatt megtervezhetik a helyiségvezérlő rendszert és a felhasználói kezelőfelületet. A program a legnépszerűbb gyártók eszközeinek ezreit alapértelmezetten támogatja.

A Biamp vezérlőeszköz-választékát egy új vezérlőpanellel bővíti

Szintén bejelentésre került az új 8″-os vezérlőpanel, az Apprimo Touch 8i bevezetése. A könnyen és rugalmasan kezelhető, új Apprimo érintőpanelt a Biamp új Impera integrált vezérlőjével ötvözve egy egyszerűen telepíthető és kivételes helyiségvezérlési képességekkel bíró megoldást kapunk. Az Apprimo Touch 8i a Biamp újonnan bevezetett Apprimo érintőpaneles interfészeinek körét bővíti, amelyek rendkívül rugalmas helyiségvezérlési lehetőségeket és szinte korlátlanul alakítható felhasználói kezelőfelületet kínálnak – ezáltal megkönnyítve az AV-berendezések konfigurálását és kezelését a legkülönfélébb helyszíneken (pl. rendezvényközpontok, előadótermek, konferenciatermek, tantermek, bíróságok stb.).

„Új termékeinkkel mindig az a célunk, hogy könnyen tervezhető, könnyen konfigurálható, könnyen telepíthető és könnyen használható megoldásokat kínáljunk” – mondta Joe Andrulis, a Biamp vállalatfejlesztési ügyvezető alelnöke. „Az Apprimo Touch 8i ezt a küldetést a rugalmasan kezelhető, tetszetős érintőpanel és a komplex rendszereket leegyszerűsítő, hatékony integrált vezérlő ötvözésével teljesíti – külső processzor használata nélkül, csökkentve a rendszer bonyolultságát és a telepítéshez szükséges időt. Az Apprimo Touch 8i mind az ügyfelek, mind az integrátorok számára rendkívüli vezérlési megoldást nyújt.”

Az Apprimo Touch 8i a Biamp első olyan érintőpanele, amely az érintőpaneles kezelőfelületet a beépített Impera vezérlési technológiával ötvözi, kényelmes és univerzális megoldást kínálva. A hardvermennyiség és a telepítési idő csökkentése érdekében az Apprimo Touch 8i egy nagyteljesítményű processzorral rendelkezik, amely akár húsz IP-alapú eszközt is képes vezérelni. Az Apprimo Touch 8i konfigurálása a Biamp Project Designer programján keresztül történik, amely egy egyszerű és intuitív, drag-and-drop módszerrel kezelhető vezérlőrendszer-tervező program.

Ez a program az összes Impera vezérlőtermékkel kompatibilis, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összetettebb helyiségvezérlő rendszereket is gyorsan és egyszerűen tervezzék meg. A Project Designer olyan professzionálisan megtervezett felhasználói kezelőfelület sablonokat és kiterjedt illesztőprogram-könyvtárat tartalmaz, amelyek segítségével az integrátorok a népszerű AV-eszközöket támogató, tetszetős és rendkívül funkcionális vezérlőrendszereket telepíthetnek. Az elegáns, modern megjelenésű Touch 8i bármely helyiség belvilágához harmonikusan illeszkedik, és az egykábeles telepítésnek köszönhetően könnyedén falra szerelhető, vagy asztalra helyezhető.

Az új Apprimo termékcsalád a Biamp összes érintőpaneles kezelőfelületét magában foglalja, a korábban kiadott TEC-X vezérlőpaneleket, valamint a 4″-os, 7″-os és 10″-os érintőpaneleket is beleértve.