Weboldalunk megújult 

Vezeték nélküli és kompromisszumoktól mentes: a Sennheiser RS-sorozatának következő generációja, amely a CES szakkiállításon kerül bemutatásra, teljesítményét tekintve új mérföldkövet állít a digitális vezeték nélküli otthoni audio rendszerek területén. Az új, élvonalbeli, saját fejlesztésű vezeték nélküli technológián alapuló kapcsolatnak köszönhetően az RS 165, RS 175, RS 185 és RS 195 modell a legjobb interferencia-mentes hangzást kínálja.

„Akár házi-mozi rendszerrel használod, akár kedvenc zenédhez szeretnél egy minden apró részletet megszólaltató megoldást találni, a digitális vezeték nélküli szettek szabad utat engednek szórakozásodnak, hogy zavartalanul merülhess el a hangzás világában” – mondta Oliver Berg, a Sennheiser electronic termékmenedzsere. „A digitális vezeték nélküli fejhallgatók piacvezetőjeként ezt az elképzelést új RS-sorozatunkkal még tovább finomítjuk. A csúcsminőségű vezeték nélküli technológiát a nagyteljesítményű vezeték nélküli hangrendszerek területén szerzett szakértelmünkkel ötvözve a fejhallgatók a legnagyobb hatótávolság esetén is autentikus hangzást biztosítanak. Nagyszerű konstrukciójuknak és kiváló kényelmüknek köszönhetően ezeket a modelleket élmény használni.”

A Sennheiser új, saját fejlesztésű technológiáján alapuló vezeték nélküli kapcsolat élvonalbeli teljesítménnyel ruházza fel a vezeték nélküli fejhallgatókat: a 2,4 GHz-es sávban működő modellek rendkívül megbízható kapcsolatot garantálnak, rövid latenciaidővel és kiváló hatótávolsággal – az RS 165 esetében max. 30 méterre, míg az RS 175, RS 185 és RS 195 használatakor akár 100 méterre is eltávolodhat a felhasználó az adóegységtől.

„A mindennapi életben és a mai technikával teli környezetben otthonunk minden tekintetben még zajosabb. A fejlett digitális vezeték nélküli hangátviteli technológia gondoskodik róla, hogy kiváló minőségű hangzást közvetítsünk, nagyszerű műsorhallgatási élményt biztosítva, miközben a sávszélesség hatékony kezelésének köszönhetően a fejhallgató jól megfér az otthon működő többi rádiófrekvenciás eszközzel, a legkiválóbb interferencia-mentes hallgatásról gondoskodva” – mondta Oliver Berg.

Négy modell, négy különböző igényhez

Minden egyes modell jellegzetes, különböző igényeket és ízléseket kielégítő hangzásélményt kínál: az RS 165 életteli hangzást, optimális basszuskiemeléssel. Az RS 175 – választható virtuális surround hangzásmódjaival és kapcsolható dinamikus basszusával – még magával ragadóbb otthoni szórakozási élményt kínál.
Kapható modellek (balról jobbra): RS 165, RS 175, RS 185 és RS 195.

A verhetetlen hallgatási élmény érdekében gazdag, mégis kiegyensúlyozott hangzást biztosító RS 185 – amely a többi új modelltől eltérően nyitott kialakítással rendelkezik – hihetetlenül részletgazdag, tömörítés nélküli hangzást kínál az optimális, vezeték nélküli, hifi-minőségű zenehallgatáshoz. Ez a modell manuális bemeneti szintszabályzást is biztosít a tökéletesen személyre szabott, változtatásoktól mentes hangzás érdekében.

Az RS 195 alakjában a Sennheiser vezeték nélküli választékát egy olyan nagyteljesítményű megoldással bővítette, amely a hallássérülésből eredő speciális szükségletek kielégítésében is segíteni tud. Legyen szó TV-nézésről vagy zenehallgatásról, dedikált gyári programok és üzemmódok állnak rendelkezésre a beszédérthetőség fokozásához és a hangzás egyedi igényekhez történő igazításához. Az új fejhallgatók (RS 175, RS 185 és RS 195) opcionális digitális optikai bemeneteket kínálnak.

Modern otthonokhoz és modern életvitelhez tervezve

A letisztult vonalvezetésű fejhallgatók és a töltőként is szolgáló adóegységek visszafogott, prémium-kategóriás megjelenéssel bírnak, a forma és a funkciók harmonikus egységét megvalósítva.

A sorozathoz tartozó fejhallgatók támogatják a „plug-and-play” beállítást, valamint intuitív szabályzókat és egyszerű töltési lehetőséget kínálnak, akár 18 órányi zenehallgatási idő biztosításával. A fülkagylók fület körülölelő kialakítása hosszú ideig tartó használat esetén is kitűnő kényelmet biztosít, melynek köszönhetően ezek a fejhallgatók az otthoni audio/videó rendszerek tökéletes kiegészítői.