Az audio specialista Sennheiser a prolight+sound szakkiállításon betekintést enged HandMic digital rendszerébe, amely bármely okostelefonból vagy tabletből professzionális felvevőeszközt varázsol, legyen szó ének vagy beszéd rögzítéséről. Ez az okostelefonok által keltett interferenciával szemben nagymértékben ellenálló kardioid dinamikus kézimikrofon ideálisan használható mobil újságíráshoz, podcastinghoz, vagy ének- és hangszeres felvételek készítéséhez. Ez a modell a Sennheiser mikrofonokra jellemző összes előnyös tulajdonsággal rendelkezik: nagyszerű hangminőséget és jelenlétet, valamint kimagasló gerjedésgátlást kínál, továbbá hatékonyan küszöböli ki a kezelési zajt és a szélzajt is. Egy Apogee A/D konverter és előerősítő gondoskodik arról, hogy ezek a képességek a digitális világban is megmutatkozhassanak. A HandMic digital 2016 harmadik negyedévétől lesz elérhető.
„A felhasználók egyre inkább mobileszközeikre bízzák magukat, ha beszédet vagy éneket rögzítenek” – mondta Achim Gleissner, a Sennheiser Broadcast és Média üzletágának kereskedelmi igazgatója. „Mindamellett a beépített mikrofonok minősége sok kívánnivalót hagy maga után a professzionális felhasználók és a szakemberek számára egyaránt. Ezért alkottuk meg a HandMic digital rendszert, amely a Sennheiser dinamikus kézimikrofonjainak összes előnyös tulajdonságát magában foglalja, így ideális, egyszerű eszközként szolgál, hogy hangzásod magasabb szintre emeld. Ez a rendszer egy újabb előrelépést jelent az Apogee Electronics céggel folytatott együttműködésünkben.”
A Sennheiser HandMic digital rendszere professzionális hangminőséget kölcsönöz az okoseszközök számára.
Aprólékos gonddal megalkotott konstrukció, a kivételes eredmény jegyében
A HandMic digital masszív, teljes mértékben fémből készült házban kerül forgalomba. A mikrofon a Sennheiser már bizonyított kardioid kapszuláját használja, amely rugalmas felfüggesztést kapott a kezelési zaj kivédése érdekében. A mikrofon rendkívül ellenálló a szélzajjal és a mobiltelefonok által kibocsátott elektromágneses interferenciával (EMI) szemben.

A HandMic digital még magas környező zaj esetén is kiváló jelenlétet biztosít, valamint minőségi hangzást kínál beszéd-, ének- és hangszeres felvételekhez egyaránt. Ez a rendszer akár a 150 dB-es hangnyomásszinteket is képes kezelni, is kiváló gerjedésgátlásról gondoskodik.

A HandMic digital a tartozékként mellékelt kábelekkel közvetlenül az USB bemenethez vagy az iOS eszközök Lightning csatlakozójához csatlakoztatható. A csomag részét képezi egy mikrofonkengyel és egy masszív asztali állvány is.

A mikrofon használható a közismert médiagyártó programokkal és alkalmazásokkal: pl. FiLMiC Pro, Luci Live, Periscope, Logic Pro X, Final Cut Pro, Adobe Premiere, Pro Tools, GarageBand és Apogee MetaRecorder.

A HandMic digital 2016 harmadik negyedévétől lesz elérhető.

Látogasd meg a Sennheisert és a Neumannt a prolight+sound szakkiállításon (Hall 4.1; Stand No. D11).

Az Apple®, az iOS®, a Lightning®, az iPad®, az iPhone®, az iPod touch®, a Final Cut Pro®, a GarageBand® és a Logic Pro X® az Apple Inc. védjegyei. Az Adobe® és az Adobe Premiere® az Adobe Systems Incorporated védjegyei. A Pro Tools® az Avid Technology Inc. védjegye. A FiLMiC Pro® a FilMiC Inc. védjegye. A Luci Live® a Technica Del Arte BV védjegye. A Periscope® a Twitter Inc. védjegye.

Képaláírás:
HandMic digital.jpg: A Sennheiser HandMic digital rendszere professzionális hangminőséget kölcsönöz az okoseszközök számára