Ha monitorozásról, helyszíni felvételkészítésről vagy DJ-zésről van szó, a profik több, mint 30 éve választják előszeretettel a Sennheiser HD 25 fejhallgatót. Az audio specialista most HD 25 LIGHT néven ennek egy vadonatúj változatát mutatja be, amely először tesz kísérletet arra, hogy az eredeti modell jellegzetes hangzását egy egyszerűbb fejpánt-kialakítással ötvözze. Az ikonikus előd klasszikus hangzását kínáló új modell vonzó áron enged belépést a HD 25 világába.

„A HD 25-ök világszerte megtalálhatók a DJ-pultokban. Ezen kívül helyszíni felvételeket készítő hangmérnökök számára, valamint film- és videógyártásnál is ezek a fejhallgatók jelentik az ipari szabványt” – mondta Jannik Schentek, a Sennheiser termékmenedzsere. „Az új HD 25 LIGHT fejhallgató – a többi ezen nevet viselő modellel ellentétben – az eredeti HD 25 kapszulákat tartalmazza. A minimalista fejpánt-kialakításnak köszönhetően az új modell alakjában az osztott fejpántos, elfordítható fülkagylós klasszikus HD 25 egy nagyszerű, kedvező árú alternatíváját üdvözölhetjük.”

Torius Kommunikationsagentur für Sennheiser, Jimi Jules

A magas hangnyomásszinteket is kezelni képes, zárt, fülre-fekvő HD 25 LIGHT zajos környezetben történő használathoz is kiváló választás. A fejhallgatóhoz egy kétoldalas, 1,5 m hosszú, lecsatolható kábel tartozik. A csomag egy csavaros jack adaptert is tartalmaz (3,5 mm –> 6,3 mm). A HD 25 LIGHT ajánlott fogyasztói ára 33200 Ft.

Műszaki jellemzők

Fejhallgató működési elv: dinamikus, hátul zárt, szupra-aurális (fülre-fekvő)

Frekvenciamenet: 16–22.000 Hz

Max. hangnyomásszint: 120 dB

Impedancia: 70 Ohm

Kábelhossz: 1,5 m

Csatlakozó: 3,5 mm-es jack

Szín: fekete

Tömeg: kb. 120 g