A Sennheiser új HD 250BT fejhallgatója dinamikus basszussal gazdagított, izgalmas hangzásélményt kínál – csúcsminőségű Bluetooth kapcsolattal és kalandos életre termett, tartós konstrukcióval. 25 órás akku-élettartam és korszerű kodektámogatás megfizethető áron – az új HD 250BT birtokában a kiváló Sennheiser hangzást bárhol és bármikor szabadon élvezheted.

A Sennheiser új HD 250BT fejhallgatóját a hangzásszakértő híres jelátalakító technológiájával szerelték fel. A kiváló minőségű audio kodekek (úm. AAC és aptXTM) támogatásának, valamint a sziklaszilárd Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően útközben is dinamikus basszussal kísért hangzással, vezeték nélkül hallgathatod kedvenc zenéid. A személyre szabott hangzásélményt keresők a Sennheiser Smart Control alkalmazás intuitív EQ-jának használatával egyedi ízlésükhöz igazíthatják a hangzást. Az aptX™ Low Latency technológia pedig biztosítja, hogy videónézéskor a kép és a hang tökéletes szinkronban legyen.

A Sennheiser új HD 250BT fejhallgatója útközben is izgalmas hangzásélményt kínál, megfizethető áron

 

„Figyelemre méltó teljesítménnyel és fejlett funkciókkal bíró, valamint megfizethető áron kínált, új HD 250BT fejhallgatónk súlycsoportját meghaladó teljesítménnyel teszi tökéletesebbé a mindennapi hangzásélményt” – mondta Jermo Köhnke, a Sennheiser termékmenedzsere. „Ez a belépő szintű fejhallgató számos olyan prémiumkategóriás tulajdonsággal bír, amely az éjszakai klubokhoz méltó hangzásélményt biztosít számodra – bármerre is jársz.”

Útközben is órákon át hallgatod a zenét vagy nézed kedvenc videóid? Szereted a beépített mikrofon használatával bonyolítani telefonbeszélgetéseid? Semmi gond. A HD 250BT – a rendkívüli, 25 órás akku-élettartamnak köszönhetően – a legmozgalmasabb életvitellel is képes lépést tartani. Masszív konstrukció, puha, jól hangszigetelő fülpárnák és intuitív szabályzók: a HD 250BT felkészülten várja, amit a kalandos élet tartogat számára.