Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Ha vezeték nélküli fülhallgatózásról van szó, a kiváló hangzás és a kényelmes viselhetőség elengedhetetlen. A Sennheiser új CX Plus True Wireless fülhallgatója mindkettőről gondoskodik, sőt még ennél többről is: beépített aktív zajszűrője révén lebilincselő, elsőosztályú hallgatási élményt, valamint könnyű kezelhetőséget és elegáns megjelenést biztosít, a kiemelkedően kényelmes egésznapos szórakozás jegyében.

A Sennheiser új CX Plus True Wireless fülhallgatója egyedülálló a világon – mindamellett elérhető áron kapható. Mindez a német gyártmányú TrueResponse jelátalakítónak köszönhetően válik lehetővé. Ez a prémium fülhallgatókhoz fejlesztett akusztikai rendszer mindennapos használatra teszi alkalmassá az audiofil technológiát, valamint kiváló minőségű sztereó hangzást biztosít, mély basszussal, valamint természetes közép- és tiszta, részletgazdag magas-tartománnyal.

CX Plus True Wireless

Az aktív zajszűrő (ANC) funkció biztosítja, hogy egyetlen hangról se maradj le, és még a legzajosabb környezetben is tiszta, részletgazdag, lebilincselő basszushangzásban legyen részed. Ha szeretnéd, a Transparent Hearing funkció használatával a környező történésekre is figyelhetsz, anélkül, hogy ehhez le kéne venned a fülhallgatót. Ez az opció különösen hasznos, ha nem szeretnéd kizárni a külvilágot.

„A stílusos CX True Wireless után, most egy még kivételesebb fülhallgatót dobunk piacra” – mondta Frank Foppe, a Sennheiser termékmenedzsere. „Az audiofil technológiával, beépített aktív zajszűrővel és Transparent Hearing funkcióval felszerelt CX Plus True Wireless a legmagasabb színvonalú hallgatási élményt biztosítja, egész nap.”

Az egyszerűbb mindennapok jegyében

A testreszabható érintőszabályzóknak köszönhetően a CX Plus True Wireless kezelése rendkívül egyszerű. A lejátszás, a hívások és a hangsegédek zavartalan, kényelmes kezelése érdekében saját parancsokat is létrehozhatsz. Mindegyik fülrész rendelkezik egy-egy mikrofonpárral, melyek optimalizálják és kristálytisztán veszik a beszédhangot telefonbeszélgetés közben és a hangsegédekkel történő kommunikáció során. Az egymástól függetlenül is működő fülrészek a jobb- és a bal oldal különálló és együttes használatát is lehetővé teszik.

Egy másik intelligens funkció a Smart Pause, amely napjaink felgyorsult világára válaszul került kifejlesztésre. Ez a funkció a fülrészek fülből történő kivételekor automatikusan szünetelteti, majd visszahelyezéskor folytatja a lejátszást. Továbbá a fülrészek a töltőtokból kivéve automatikusan bekapcsolnak, behelyezéskor pedig kikapcsolnak – így mindig használatkészek maradnak. A CX Plus True Wireless az elsőosztályú hallgatási élmény érdekében a legmodernebb csatlakozási lehetőségeket kínálja: Bluetooth 5.2 kompatibilitást, valamint SBC, AAC, aptX és aptX Adaptive kodektámogatást a részletgazdag, rövid válaszidejű hangzásért, amely tökéletes szinkronban van a videotartalommal. A Sennheiser Smart Control alkalmazáson keresztül a Bluetooth-kapcsolatok könnyen kezelhetők, míg a beépített EQ személyre szabott hangzásélményt és elképesztő basszus-kiemelést biztosít.

Egésznapos használatra tervezve

A Sennheiser True Wireless fülhallgatóit a legújabb ergonómiai kutatások eredményeinek felhasználásával fejlesztették ki – a CX Plus True Wireless kisméretű, elegáns fülrészei pedig egésznapos hallásfáradástól mentes szórakozásról gondoskodnak. A kompakt fülrészek biztosan illeszkednek a hallójáratba, és aktív mozgás közben is a helyükön maradnak. Az optimális kényelemről a négyféle méretben mellékelt szilikon fülgumik gondoskodnak, további passzív zajszűréssel egészítve ki a fülhallgató aktív zajszűrés funkcióját.

Az IPX4 besorolású vízállóságnak köszönhetően a CX Plus True Wireless fülhallgatót mindenhol használhatod, bármerre is járj. A 24 órás lejátszási időt biztosító tartós akkumulátornak és hordozható töltőtoknak köszönhetően a fülhallgató a legaktívabb életmóddal is képes lépést tartani.