Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A Sennheiser AMBEO Soundbar termékcsalád két új tagjának, az AMBEO Soundbar Plus-nak és az AMBEO Sub-nak a bevezetésével további választási lehetőségek nyílnak azon fogyasztók előtt, akik a kategória legjobb immerzív hangzásával szeretnék gazdagítani otthonukat. Az AMBEO Soundbar Plus, a világ első 7.1.4-es önálló soundbarja, amely nagyobb, díjnyertes testvéréhez – a korábban AMBEO Soundbar néven ismert AMBEO Soundbar Maxhoz – hasonlóan, szintén a felhasználót helyezi az események középpontjába. Az AMBEO Sub lélegzetelállító moziélményt kínál, és a Sennheiser márkanévhez híven kedvenc zenéid hallgatásához is kiváló választás. 

„Az AMBEO Soundbar Plus és az AMBEO Sub a világ legjobb soundbarjának tartott, díjnyertes AMBEO Soundbar Max sikerére épít” – mondta Maximillian Voigt, a Sennheiser AMBEO Soundbar részlegének termékmenedzsere. „A mély, magával ragadó hangzású és még kompaktabb házú, új AMBEO Soundbar Plus tovább bővíti a választási lehetőségeket azok számára, akik audiofil hangminőségű házimozizásra vágynak.”

AMBEO Soundbar Plus

AMBEO Soundbar Plus

Az AMBEO Soundbar Plus a Sennheiser termékválasztékát egy új, kompaktabb soundbar modellel bővíti. Az AMBEO Soundbar Max-hoz hasonlóan a kistestvér is ugyanazzal az úttörő 3D-s hangzástechnikával működik, amelyet a Sennheiser a világ vezető audio kutatási és fejlesztési vállalatával, a Fraunhofer IIS intézettel együttműködésben fejlesztett ki. * 

Az AMBEO Self-Calibration funkciója letapogatja a helyiség akusztikai tulajdonságait, majd hét virtuális hangszórót helyez el a hallgató köré, valamint további négyet a feje fölé. Így az AMBEO Soundbar Plus a szoba bármely sarkából képes kivetíteni a hangzásteret. A felhasználók otthon is egy tágas moziteremben érezhetik magukat – kábelrengeteg és szatellit hangszórók okozta kényelmetlenség nélkül. 

Az AMBEO Soundbar Plus kiválóan alkalmas audiofil minőségű zenék hallgatására is, hangzását pedig automatikusan a lejátszott tartalomhoz képes igazítani. A Smart Control alkalmazásban többek között EQ, valamint testreszabható gyári programok is elérhetők. A lélegzetelállító, magával ragadó 3D-s hangzásról a Dolby ATMOS, a DTS:X, a 360 Reality Audio és az MPEG-H Audio hangformátumok gondoskodnak. Az upmix technológia segítségével a felhasználók a sztereó és az 5.1-es tartalmakból is izgalmas 3Ds hangzásélményt hozhatnak létre, amely az előadóművészt is egyenesen a szobába varázsolja.

A Sennheiser AMBEO Soundbar Plus az AMBEO|OS platformot használja. Ez többféle zenei streaming-szolgáltatást is támogat, mint például az Apple AirPlay 2, a Spotify Connect és a TIDAL Connect platformot, továbbá működik a Google Assistant-kompatibilis Chromecast eszközökkel is. ** Emellett zökkenőmentesen működik együtt az Alexa Built-in*** és az Apple Siri hangasszisztenssel is.

AMBEO Sub

AMBEO Sub

Az új Sub kivételes, borzongatóan valósághű hangzást biztosít. A páratlanul természetes és magával ragadó hangzásról az AMBEO virtualizációs technológiája, a dübörgő basszusról pedig a Sennheiser 350 W-os D-osztályú erősítővel hajtott, saját fejlesztésű, csúcsminőségű 8″-os mélysugárzója gondoskodik.

Emellett a hihetetlen hangminőséghez igazodó, zárt kialakítású hangfalház audiofil minőségű, egészen 27 Hz-ig terjedő basszust garantál. A multi-sub array technológiának köszönhetően a felhasználók a basszusteljesítmény fokozása és a hangzás optimalizálása érdekében akár négy egyedileg kalibrálható mélynyomót is csatlakoztathatnak, miközben a vezeték nélküli kapcsolat rendezett, letisztult környezetet biztosít. 

Az AMBEO Sub a fejlett önkalibrálás és a beépített távoltéri mikrofon segítségével pontosan fel tudja mérni a szoba akusztikai jellemzőit, és bármely környezethez képes igazodni és egyedi hangzásélményt biztosítani. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki az AMBEO Sub-ból használd az intuitívan kezelhető, zökkenőmentes felhasználói élményt biztosító Smart Control alkalmazást. Csak csatlakoztasd, helyezd üzembe és máris élvezheted a kiváló hangzást.

*Az upHear technológia licenctulajdonosa a Fraunhofer IIS. www.iis.fraunhofer.de/audio

**A Google, a Google Home és a Chromecast built-in a Google LLC. védjegye. A Google Assistant bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el.

***Helyi elérhetőségtől és nyelvtől függően.Az Amazon, az Alexa és az összes kapcsolódó márka az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak védjegye.