A Sennheiser két ergonomikus kialakítású TV fejhallgatója újszerűen közelíti meg a televízió hangzásának javítását, mégpedig azáltal, hogy kivételes hangteljesítményt, tetszetős, modern megjelenést, valamint kitűnő minőséget és a tartósságot kínál.

 

„Ezek az újgenerációs eszközök arra összpontosítanak, hogy TV-nézéskor intenzívebb hangzásélményt biztosítsanak. Kiváló hangminőségről és tisztább beszédről gondoskodnak, továbbá vezeték nélküli szabadságot és nagyobb kényelmet kínálnak, mindezt egy elegáns és egyszerűen használható megoldás formájában” – mondta Irene Strüber, a Sennheiser hallássegítő részlegének portfólió menedzsere. „Azok, akik teljes valójában szeretik élvezni az életet, továbbra is magasan tarthatják a mércét – még akkor is, ha megváltozott a hallóképességük.”
 
Az új RS 5000 és RS 2000 azzal a céllal készült, hogy TV-nézéskor intenzívebbé varázsolja a hangzásélményt.

 

Az intuitív kezelés és kábelmentes műsorhallgatás biztosította plusz

A TV fejhallgatók európai szintű piacvezetőjének RS 2000 és RS 5000 modelljét úgy tervezték, hogy egyszerűen beállítható és könnyen kezelhető legyen. A felhasználók a hangzást az intuitív hangerő- és balanszszabályzó használatával személyre szabhatják. A vevőegységen és a bázisállomáson található LED kijelzők egyértelműen jelzik az akku töltöttségi szintjét és a működés aktuális állapotát, tovább egyszerűsítve a rendszer beállítását és használatát.

Természetesen a vezeték nélküli kialakítás még nagyobb szabadságot és rugalmasságot biztosít a fejhallgatók használatánál. A korszerű digitális vezeték nélküli technológia nagyszerű hangzásról gondoskodik. Az RS 2000 modell 50 m-es, míg az RS 5000 70 m-es hatótávolságot kínál. Mindkét modell tartós, beépített akkukkal rendelkezik, melyek az RS 2000 esetében akár 9, az RS 5000 esetében pedig akár 12 órányi folyamatos használatra is lehetőséget adnak.

Az RS 5000 ezenkívül három hangzásprofilt is kínál, hogy a hangzást még inkább saját hallgatási igényeidhez igazíthasd: TV-műsorokhoz, filmekhez, illetve zenehallgatáshoz. Ebbe a modellbe egy egyedülálló Beszédérthetőség funkciót is beépítettek, amely a TV háttérzajának csökkentésével (ami zavarhatja a beszédértést) még tisztábbá és könnyebben érthetővé teszi a beszédet.

Az RS 5000 három hangzásprofilt és egy egyedülálló beszédérthetőség funkciót is kínál.

 

Mindkét új modellt az elegáns megjelenés és a praktikus egyszerűség jegyében tervezték. A karcsú, áll alá érő konstrukció bármely fejméret esetén kényelmes érintkezési nyomást biztosít. Mindeközben a kecses, csúcskategóriás megjelenéssel bíró bázisállomás minden otthoni szórakoztatórendszer stílusos, mégis diszkrét kiegészítője. A tartós, beépített akkuk töltése közben az egység intelligens dokkolóállomásként is szolgál, amely lehetővé teszi, hogy a headset kis helyet foglalva, vízszintesen helyezkedjen el.

Az RS 5000 és RS 2000 a Sennheiser intelligens műsorhallgató termékeinek új sorozata, amely a fejhallgatókhoz használható Flex 5000 digitális vezeték nélküli audio rendszert is magában foglalja.