Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A Sennheiser TV Clear kristálytiszta TV-hangzást kínál – kényelmes True Wireless formátumban

Ha a saját törvényeid szerint szereted élni az életed, miért érnéd be egy átlagos TV-hangzással? Az új Sennheiser TV Clear használatával kiváló beszédérthetőség mellett tévézhetsz, miközben a True Wireless fülhallgatók által kínált kényelmet és szabadságot, valamint stílusos megjelenést is élvezheted. A TV Clear adóegysége kiskésleltetésű átvitelt biztosít minden optikai vagy analóg kimenettel rendelkező TV csatlakoztatása esetén. A hagyományos TV-s szettekkel ellentétben a TV Clear Bluetooth-on keresztül is zökkenőmentesen csatlakozik, hogy kedvenc sorozataid az otthoni tévézésen túl laptopon, táblagépen vagy okostelefonon keresztül útközben is nézhesd. A fülhallgató ezenkívül az okostelefonodon bonyolított telefonhívásokhoz is használható.

A TV Clear használatával személyre szabottan élvezheted a TV-műsorokat. A beszédérthetőség javítása és a kristálytiszta párbeszédek biztosítása érdekében tetszésed szerint öt fokozat közül választhatsz – max. 20 dB-es magasfrekvencia kiemelés biztosításával. Továbbá tévénézéskor a kívánt hangerőszintet a televíziótól vagy más hangforrástól függetlenül magán a fülhallgatón is beállíthatod – miközben mások a számukra kényelmes hangerőn nézhetik a műsort.

TV Clear Set
TV Clear Set

Műsornézés az általad választott hangerőn – akár magadban, akár társasággal

Amellett, hogy a TV Clear használatával mások zavarása, illetve a külső, zavaró zajok beszivárgása nélkül tévézhetsz, a környezeteddel való kapcsolattartást és társalgást is könnyedén megoldhatod. Az Ambient Awareness funkció használatával a fülrészek kivétele nélkül is hallhatod a külső hangokat – ideális megoldás, ha családi vagy baráti körben tévézel. Ha pedig mégis ki szeretnéd zárni a környezeted, csak kikapcsolod a funkciót.

A TV Clear egy univerzális megoldás, amellyel több eszközhöz is csatlakozhatsz: az adóegységen keresztül televíziókhoz, illetve Bluetooth-on keresztül a televíziók mellett például tabletekhez és okostelefonokhoz is. Annak érdekében, hogy a tévézés igazán élvezetes élmény legyen, az adóegység kiskésleltetésű streaming technológiája a hangot és a képet tökéletes szinkronban tartja. 

6,9 g-os, pehelykönnyű tömegével ez a True Wireless fülhallgató maga a megtestesült kényelem. Hosszú időre belefeledkezhetsz a TV-nézésbe, anélkül, hogy kellemetlen nyomást éreznél a szemüvegeden vagy a fejtetődön. A vezeték nélküli kialakítás, valamint a különféle méretben mellékelt fülgumikkal és szilikonszárnyakkal elérhető biztos illeszkedés szabad mozgást tesz lehetővé. A fotelben hátradőlve, a kanapén fekve vagy járkálás közben szeretnéd nézni a TV-t? A TV Clear fülhallgató a TV-nézés élményének megzavarása nélkül, kényelmesen a helyén marad.       

Alakítsd tetszésed szerint a tévézés élményét a TV Clear alkalmazás használatával

Egyszerű kezeléséből adódóan a TV Clear megkönnyíti a fejlett funkcióinak használatát. A TV Clear alkalmazás végigvezet az elvégzendő lépések során, így a beállítások és a zenehallgatási élmény testreszabása könnyedén elvégezhető. Az intuitív érintőszabályzók működése egyénileg testreszabható, így a fülhallgató tetszés szerint vezérelhető. Még egy Find My Earbuds funkció is rendelkezésre áll, hogy könnyebben megtaláld, hová tetted legutóbb a fülhallgatót.

A TV Clear hosszú élettartamú akkuja pedig – a fülhallgatót az adóegységgel együtt használva – egyetlen töltéssel akár 15 órányi hallgatási időt is biztosít. A fülrészek a kompakt és stílusos töltőtokban könnyedén tárolhatók és tölthetők, amivel további 22 órányi üzemidő érhető el – így akár 37 órán keresztül is megszakítás nélkül nézheted a TV-t.