A január 6-9. között megrendezésre kerülő, 2015-ös Las-Vegasi CES nemzetközi szórakoztató-elektronikai szakkiállításon az audio specialista Sennheiser olyan innovatív, új fejhallgatókat mutat be, amelyek újabb szintre emelik a zenehallgatás élményét. A Sennheiser MOMENTUM-sorozatának új generációja két új vezeték nélküli változattal bővült. Az URBANITE XL fejhallgató Bluetooth verziója is a CES szakkiállításon debütál, csakúgy, mint az otthoni hangrendszerekhez kínált új, digitális, vezeték nélküli RS fejhallgató-sorozat. A Sennheiser továbbá egy vadonatúj sportfejhallgató-sorozat bemutatásával is készül.
„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy olyan ragyogó, új fejhallgatókat mutathatunk be, amelyek valóban a tökéletes hangzás iránti elkötelezettségünket testesítik meg” – mondta Maurice Quarré, a Sennheiser Consumer Electronics GmbH Termék-életciklus Menedzsment részlegének igazgatója. „A CES az innováció területén az egyik legfontosabb szakkiállítás, a Sennheiser pedig az élvonalbeli kiállítók egyike, olyan termékekkel, amelyek segítségével az emberek szabadon, a legújabb vezeték nélküli technológia használatával élvezhetnek nagyszerű hangzást, illetve amelyek még tökéletesebb zenehallgatási megoldást kínálnak a sportokhoz is.”
Az újgenerációs MOMENTUM vezeték nélkülire vált
A CES szakkiállításon kerül bemutatásra a Sennheiser sikeres MOMENTUM és MOMENTUM On-Ear fejhallgatóinak következő generációja. Az új modellek – elődeikhez hasonlóan – a teljesítmény, az anyag és a stílus tökéletes fúzióját kínálják, de fokozott viselési kényelem mellett, a még könnyebb hordozhatóságot elősegítő, összehajtható fejpánttal.

A MOMENTUM család a páratlan, vezeték nélküli mozgásszabadság biztosítása érdekében a MOMENTUM Wireless és a MOMENTUM On-Ear Wireless modellel bővült. Mindkét új fejhallgató modell tartalmazza a Bluetooth eszközök gyors párosítását elősegítő NFC technológiát, miközben a tökéletesített aktív zajkioltó technológiának és a 22 órás akku élettartamnak köszönhetően útközben is garantált a kiváló zenehallgatási élmény.

URBANITE XL WIRELESS – klubhangzás útközben is
Az új URBANITE XL WIRELESS bevezetésével csúcsminőségű vezeték nélküli technológiával gazdagodik a Sennheiser URBANITE-sorozata is. A Bluetooth 4.0 technológiának köszönhetően az URBANITE XL WIRELESS egyszerű csatlakozási lehetőséget kínál, akár nyolc eszköz egyidejű párosításával is. Ez a modell nagyszerű hangminőséget közvetít, hamisítatlan URBANITE stílusban – mély basszussal és kristálytiszta magastartománnyal. Az URBANITE XL WIRELESS egy innovatív, rendkívül intuitív érintőpanelt is tartalmaz a jobboldali fülkagylón, melyen keresztül a hangerő az ujj csúsztatásával, a zenelejátszás és a hívások pedig a panelre koppintva vezérelhetők.
Az RS-sorozat új mérföldkövet állít az otthoni vezeték nélküli hangrendszerek területén
A Sennheiser innovatív vezeték nélküli audio megoldásainak előnyeit otthon is élvezheti a hallgató – a digitális vezeték nélküli fejhallgatók köre az új RS-sorozat négy új modelljével bővül. A Sennheiser-technológián alapuló vezeték nélküli kapcsolaton keresztül ezek a modellek interferencia-mentes hangzást közvetítenek, rendkívül megbízható kapcsolat és kiváló hatótávolság biztosítása mellett.

Az RS 165 életteli hallgatási élményről gondoskodik, opcionális mélykiemeléssel, miközben az RS 175 különféle virtuális surround hangzásmódokat és kapcsolható dinamikus basszust kínál, a még inkább magával ragadó otthoni szórakoztatás érdekében. Az optimális hi-fi hallgatási élményre szakosodott RS 185 – amely a sorozat többi modelljétől eltérően nyitott kialakítással rendelkezik – kézi bemeneti szintszabályzást kínál a tökéletesen személyre szabott, változtatásoktól mentes hangzás érdekében. Az RS 195 alakjában a Sennheiser egy nagyteljesítményű megoldást alkotott, amely a hallássérülésből eredő speciális szükségletek kielégítésében is segíteni tud. Dedikált gyári programok és üzemmódok állnak rendelkezésre a beszédérthetőség fokozásához és a hangzás egyedi igényekhez történő igazításához.

 

SPORTS fülhallgatókat minden sporthoz
A Sennheiser vadonatúj SPORTS fülhallgató-sorozata olyan csúcsminőségű konstrukciókat tartalmaz, amelyeket az extrém mozgás hangminőségre, kényelemre és illeszkedésre gyakorolt hatását vizsgáló, legújabb tudományos kutatások eredményeire alapozva alkottak meg. Az MX 686 SPORTS és PMX 686 SPORTS fejhallgatók nyitott akusztikai kialakításúak, melynek köszönhetően a külső hangok jobb érzékelését teszik lehetővé, így ideális választást jelentenek kültéri sportokhoz, például futáshoz. A CX 686 SPORTS és OCX 686 SPORTS modell zárt, hallójáratba dugható kialakítása tökéletes megoldást kínál beltéri edzésekhez, mivel kívül tartja a környezet (pl. edzőterem) zavaró zaját.

A SPORTS-sorozat összes modellje tartós, könnyű és vízálló, olyan ergonomikus kialakítással, amely alkalmazkodik a fülhöz és maximális mozgásszabadságot biztosít, miközben minimálisra csökkenti a szélzajt, valamint a testtel vagy a ruházattal történő érintkezésből eredő zajokat.

Látogasd meg a Sennheisert január 6-9. között a 2015-ös nemzetközi CES szakkiállításon, és teszteld le legújabb termékeinket. A Sennheiser standját (20606) a South Hall 1 pavilonban találod.

 

Képaláírások:
Sennheiser’s_next_MOMENTUM.jpg: Az új modellek – elődeikhez hasonlóan – a teljesítmény, az anyag és a stílus tökéletes fúzióját kínálják, de most a még könnyebb hordozhatóságot elősegítő, összehajtható fejpánttal. Mostantól vezeték nélküli változatok is kaphatók: MOMENTUM Wireless és MOMENTUM On-Ear Wireless.

The URBANITE_XL_WIRELESS.jpg: Az új fejhallgató egy intuitív, csúcsminőségű érintőpanelt is tartalmaz, melyen keresztül az ujjadat csúsztatva vagy azzal koppintva szabályozhatod a hangerőt, vagy ugorhatsz a következő műsorszámra.

Sennheiser’s_new_RS_185.jpg: Az RS 185 nyitott kialakítással rendelkezik és kézi bemeneti szintszabályzást kínál a tökéletesen személyre szabott, változtatásoktól mentes hangzás érdekében.

Sennheiser’s_All_new_SPORTS_Range.jpg: Kapható modellek (balról jobbra): MX 686 SPORTS, PMX 686 SPORTS, CX 686 SPORTS és OCX 686 SPORTS