Az audio specialista Sennheiser a 2015-ös IFA szakkiállításon bemutatja HD 400-as kagylós fejhallgató-sorozatának következő generációját. A nagyszerű hangzás, a modern megjelenés és a masszív konstrukció ötvözete – ez a sorozat a következő hátul zárt modelleket tartalmazza: HD 451, HD 461 és HD 471. A fejhallgató kívül tartja a környező zajt, miközben a könnyű és tartós konstrukciónak köszönhetően a zene bárhol szabadon élvezhető.
„A HD 400-as sorozat jelenti az alapvető választást azok számára, akik a hangzásélmény felpörgetését tűzték ki célul” – mondta Ivan Kuan, a Sennheiser vezető portfólió menedzsere. „A népszerű HD 400-as sorozat sikerén alapuló új fejhallgatók megújult külsőt kaptak. Ezek a modellek a Sennheiserre jellemző kiváló hangzás, megbízhatóság és modern megjelenés kompromisszumoktól mentes elegyét kínálják.”
A Sennheiser saját fejlesztésű neodímium mágneseivel működő mindhárom modell kiváló sztereó hangzást közvetít, miközben különböző hangzásjellemzőkkel bír. A HD 451 és HD 461 basszusban gazdag, míg a HD 471 kiegyensúlyozottabb, valósághű hangzásélményt kínál.
A Sennheiser új HD 400-as sorozatú fejhallgatói nagyszerű hangminőségükkel és kényelmes konstrukciójukkal útközben is és otthon is kellemes hallgatási élményt kínálnak (HD 461)
Az új HD 400-as sorozatú fejhallgatókat azzal a céllal tervezték, hogy a mobileszközök tökéletes kiegészítői legyenek, valamint a külső zajt kizáró és a másokat zavaró hangkiszűrődést megakadályozó, kagylós kialakításnak köszönhetően útközben is kiváló hallgatási élményt biztosítsanak. A sorozat modelljeinek kényelmes használatát és hordozhatóságát erős mégis könnyű konstrukció, jól átgondolt, ergonomikus kialakítás, valamint gubancolódásmentes, egyoldalas kábelek biztosítják, miközben a HD 461 és HD 471 puha műbőr fülpárnái hosszú távú használat esetén is nagyszerű kényelmet kínálnak.
A HD 461 és HD 471 távvezérlővel és beépített mikrofonnal rendelkező, lecsatolható kábellel kerül forgalomba, amely a telefonhívások és a zenelejátszás könnyed kezelését teszi lehetővé. Ezek a modellek Android és Apple iOS eszközökhöz tervezett, dedikált verzióként kaphatók. Az elkötelezett hallgató iránti odaadása jeléül a sorozat csúcsmodellje, a HD 471, az otthoni Hifi berendezésekhez történő optimális csatlakoztathatóság érdekében egy 3 m-es kábellel, egy aranyozott csatlakozódugóval és egy 6,3 mm-es sztereó adapterrel is fel van szerelve. Ennél a modellnél a plusz védelemről és az útközbeni kényelmes tárolásról egy tartótok is gondoskodik.
Képaláírás:
HD 471.jpg: A Sennheiser új HD 400-as sorozatú fejhallgatói nagyszerű hangminőségükkel és kényelmes konstrukciójukkal útközben is és otthon is kellemes hallgatási élményt kínálnak