A Sennheiser NoiseGardTM aktív zajkioltó technológiáját magában foglaló HD 4.50BTNC zavartalan zenehallgatási élményről gondoskodik.

A hátul zárt, kagylós kialakítású fejhallgatók megalkotásánál azt tartották szem előtt, hogy tökéletes útitársat biztosítsanak a mindennapi útközbeni vezeték nélküli zenehallgatáshoz. „A HD 4.50BTNC és a HD 4.40BT modellt azon mindig kapcsolódásra kész felhasználók számára tervezték, akik számára a média- és zenehallgatás a mindennapok része” – magyarázza Ivan Kuan, a Sennheiser Lifestyle termékekért felelős vezető portfólió menedzsere.
A Sennheiser NoiseGardTM aktív zajkioltó technológiájának köszönhetően a HD 4.50BTNC használatával a felhasználók zavartalanul hallgathatják a zenét: ez a rendszer a környezeti zaj intelligens kiszűrésével teljes pompájában engedi élvezni a Sennheiser saját fejlesztésű 32 mm-es hangszóróinak részletgazdag hangvisszaadását.

 

Mind a HD 4.50BTNC, mind a HD 4.40BT a legújabb vezeték nélküli technológiát és audio kodeket – Bluetooth 4.0 és aptX – alkalmazza, valódi vezeték nélküli Hi-Fi hangzást kínálva. Az új headsetek a nagyszerű teljesítmény mellett könnyű kezelhetőséget és kényelmes használatot is biztosítanak. Az NFC technológiának köszönhetően egyszerűen párosíthatók a kompatibilis eszközökkel, a fülkagylóra szerelt intuitív kezelőszervek pedig megkönnyítik a zeneszámok váltását és a beépített mikrofonon keresztül a telefonálást. Ergonomikus kialakítású fülpárnák teszik kényelmessé a viseletet.

 

A HD 4.50BTNC és a HD 4.40BT kiváló akku üzemidőt biztosít, akár 25 órán át is lehetővé téve a felhasználó számára a vezeték nélküli zenehallgatást. A HD 4.50BTNC az ANC funkció használata mellett is képes akár 19 órán át gondoskodni arról, hogy a vezeték nélküli zenehallgatás zavartalan legyen. A tartozékként mellékelt lecsatolható kábel segítségével az akku használata nélkül is megoldható a zenehallgatás/telefonálás.

 

A HD 4.50BTNC és a HD 4.40BT a kiváló minőségű Sennheiser hangzást a vezeték nélküli zenehallgatás szabadságával ötvözi, mindezt egy masszív, megfizethető fejhallgató alakjában.

 

 

Elegánsak és minimalista megjelenésűek – az új vezeték nélküli modelleket tartós alapanyagokból készítik, amelyek elég ellenállóvá teszik a fejhallgatókat a mindennapos zenehallgatásból fakadó igénybevétellel szemben. Összecsukható kivitelének köszönhetően mind a HD 4.50BTNC, mind a HD 4.40BT kompakt méretűre hajtható. A tárolás megkönnyítéséhez a HD 4.50BTNC egy védőtokkal, míg a HD 4.40BT egy puha tartótokkal kerül forgalomba.

Az új HD 4.40BT 2017 januárjától, míg a HD 4.50BTNC februártól lesz kapható.

A 2017-es Las Vegas-i CES szakkiállítás január 5-8. között kerül megrendezésre. Ha ki szeretnéd próbálni, illetve többet szeretnél megtudni a HD 4.50BTNC és HD 4.40BT headsetről, valamint a többi új termékről, látogasd meg a Sennheiser standját (South Hall 1, Booth 20606).