A Sennheiser neve már 70 éve jelent egyet a kiváló hangzással és számos olyan innovációval, amely új mércét állít az audio technológia területén. Az audio specialista a 2015-ös IFA szakkiállításon bemutatja termékválasztéka legújabb kiválóságait. A látogatók meghívást kapnak, hogy próbálják ki a Sennheiser első hátul zárt audiofil fejhallgatóját, a nemrégiben bemutatott HD 630VB modellt, amely a személyre szabott basszusélmény kialakításához egy forgatható basszusszabályzóval is rendelkezik. A Sennheiser standjára látogatók továbbá kipróbálhatják a HD 400-as sorozat új generációját, valamint a Sennheiser híres URBANITE és életstílust képviselő MOMENTUM fejhallgatóit, köztük az új fekete króm MOMENTUM In-Ear modellt.
Audiofil hangzás opcionális basszuskiemeléssel
A hátul zárt, audiofil HD 630VB fejhallgató esetében az audio specialista Sennheiser a nyitott audiofil modellek ragyogó hangzását hatékony zajcsillapítással kombinálja. Ez a fejhallgató lenyűgöző térhangzást kínál, mindenféle zavaró háttérzaj kizárásával. A HD 630VB lelke a Sennheiser kifejezetten ezen modellhez kifejlesztett, saját nagyteljesítményű jelátalakítója. Ez intenzív basszushangzást biztosít, amely egy forgatható basszusszabályzó segítségével a hallgatási környezetnek, a hallgatott zenének és a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően személyre szabható.
Próbáld ki az EISA „2015-2016-os év legjobb európai fejhallgatója” díját elnyert MOMENTUM modellt
A Sennheiser sikeres MOMENTUM sorozatának második generációja rendkívül kényelmesen viselhető és az összehajtható fejpántnak köszönhetően még könnyebben hordozható. A kompromisszumoktól mentes teljesítmény, a letisztult megjelenés és a legfinomabb, luxus minőségű alapanyagok egyedi kombinációjának eredményeképpen a kagylós MOMENTUM 2 modellt az Európai Kép és Hang Társaság (EISA) nemrégiben a „2015-2016-os év legjobb európai fejhallgatója” díjjal tüntette ki.

Év elején a MOMENTUM sorozat a páratlan, vezeték nélküli mozgásszabadság biztosítása érdekében a MOMENTUM Wireless és a MOMENTUM On-Ear Wireless modellel bővült. Mindkét modell tartalmazza a Bluetooth eszközök gyors párosítását elősegítő NFC technológiát, miközben a tökéletesített aktív zajkioltó technológiának és a 22 órás akku élettartamnak köszönhetően útközben is kiváló zenehallgatási élményt garantál.Az audio specialista Sennheiser az IFA szakkiállításon mutatja be a MOMENTUM család legifjabb tagját is, a híres MOMENTUM In-Ear új, fekete króm színváltozatát. A legkiválóbb minőségű alapanyagokból készített, gyönyörűen megmunkált, hallójáratba dugható fülhallgató csúcskategóriás, saját fejlesztésű jelátalakító technológiával rendelkezik, amely a híres MOMENTUM hangzást a legkisebb, legkompaktabb formában közvetíti.

 

URBANITE XL WIRELESS – klubhangzás útközben is
A Sennheiser stand másik fénypontja az URBANITE XL WIRELESS, amely az audio specialista URBANITE sorozatát csúcskategóriás vezeték nélküli technológiával ruházza fel. A Bluetooth 4.0 technológiának köszönhetően az URBANITE XL WIRELESS egyszerű csatlakozási lehetőséget kínál, akár nyolc eszköz egyidejű párosításával is. Ez a modell nagyszerű hangminőséget közvetít, hamisítatlan URBANITE stílusban – mély basszussal és kristálytiszta magastartománnyal. Az URBANITE XL WIRELESS egy innovatív, rendkívül intuitív érintőpanelt is tartalmaz a jobboldali fülkagylón, melyen keresztül a hangerő az ujj csúsztatásával, a zenelejátszás és a hívások pedig a panelre koppintva vezérelhetők.

A HD 400-as sorozat következő generációja: nagyszerű hangminőség és intelligens, tartós konstrukció
A Sennheiser a 2015-ös IFA szakkiállításon mutatja be HD 400-as kagylós fejhallgató-sorozatának következő generációját. A nagyszerű hangzást modern megjelenéssel és masszív konstrukcióval ötvöző sorozat a következő hátul zárt modelleket tartalmazza: HD 451, HD 461 és HD 471. A fejhallgató kívül tartja a környező zajt, miközben a könnyű és tartós konstrukciónak köszönhetően a zene bárhol szabadon élvezhető. A Sennheiser saját fejlesztésű neodímium mágneseivel működő mindhárom modell kiváló sztereó hangzást közvetít, miközben különböző hangzásjellemzőkkel bír. A HD 451 és HD 461 basszusban gazdag, míg a HD 471 kiegyensúlyozottabb, valósághű hangzásélményt kínál.