Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A KSCAPE debütálása a Light & Building kiállításon

Noha a K-array több mint 30 éves pro audio múltra tekinthet vissza, és mindig is képviseltette magát a különféle szakkiállításokon (pl. ISE és Infocomm), a KSCAPE idén először vesz részt a világhírű frankfurti Light & Building kiállításon – pontosabban annak 3.1-es csarnokában, ahol a világ vezető világítástechnikai cégei mutatják be újdonságaikat és kiemelt termékeiket.

Találkoztál már olyan világítással, amely zenélni is tud?

Olyan világítással, amely több érzékszerved is képes megszólítani? A K-array megoldása, amely a kifinomultság és a sokoldalúság megtestesítője, a RAIL (sín) nevet viseli és egy keskeny, 1,2 m hosszú alumíniumházban kapott helyet. Ez az eszköz a fény és a hang harmóniáján keresztül egymagában képes megigézni, és bevezetni az érzékszervi élmények varázslatos birodalmába. Legyél tanúja annak a csodának, amikor a fény és a hang különféle ismerős alkalmazási területeken egyesül.

Különleges élményre készülj – a K-array standján a hangok és a színek egymással összefonódva egy igazi szimfóniában egyesülnek

A KSCAPE lámpatestei az elkészítésükhöz kiválasztott prémium alapanyagoknak köszönhetően különösen tartósak, így magukban hordozzák a körforgásos gazdaság megvalósításában rejlő előnyöket – és maga a stand is ennek szellemében került kialakításra. A gyártó a stand felépítéséhez olyan anyagokat és berendezéseket használt, amelyek a bemutatót követően rögtön újrahasznosíthatók vagy újra felhasználhatók. Ismerkedj meg a KSCAPE megoldással a Light & Building kiállításon egy 10 perces bemutató keretében és fedezd fel a professzionális hangzással felvértezett világítás újfajta megközelítését – azzal a megnyugtató tudattal, hogy közben ökológiai lábnyomunk csökkentéséről is gondoskodunk.

Regisztrálj nálunk és igényelj ingyenes belépőt a kiállításra!

Regisztrációs leveledet várjuk az alábbi e-mail címen !