Az olvasók választása alapján 2018-ban a hangelfedés területén vezető cég nyerte el a Facility Executive magazin díját.

A világ legnagyobb hangelfedési technológia szolgáltató cége, a Cambridge Sound Management, bejelentette, hogy a munkahelyi technológia kategóriában az olvasók választása alapján elnyerte a Facility Executive magazin 2018-as díját.   A nagy presztizsű díjat létesítménykezelő szakemberek ezreinek véleménye alapján ítélik oda a külső megjelenés, a megbízhatóság, az érték és az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások figyelembevételével.

A Cambridge Sound Management korszerű hangelfedő termékeket gyárt QtPro és DynasoundPro márkanév alatt, melyek világszerte többezer cégnek nyújtanak segítséget a kellemes akusztikai környezet kialakításában, a magénszféra védelmében és a zajterhelés csökkentésében.

„A 2018-as olvasói díj győztesének termékei elsőosztályú megoldásokat kínálnak a létesítmények kezelői számára” – modta Anne Cosgrove, a Facility Executive főszerkesztője. „Ezek az évente odaítélt díjak képet adnak arról, hogy olvasóink mely cégek termékeit/szolgáltatásait találják a legelőnyösebbnek munkájuk során. A létesítménykezelő szakemberek által értékelt és alkalmazott termékek és szolgáltatások nagy számának figyelembevételével ez egy jelentős elismerés.”

„Napjaink létesítményeiben fontos kérdésnek számít a zajterhelés és a magánszféra hiánya.  Az egylégterű, minimalista elrendezésű irodákra történő áttérés kiemelt feladattá tette a hangkezelés” – mondta David Sholkovitz, a Cambridge Sound Management marketingigazgatója. „Megtiszteltetés számunkra, hogy a Facility Executive olvasói a Cambridge Sound Management céget tűntették ki a 2018-as olvasói díjjal.”