Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

2021 januárjában a Biamp bevezette a prémium minőségű, nyílt architektúrájú tárgyalóprocesszorok széles választékát felvonultató, új TesiraFORTÉ™ X sorozatot. A sorozat modelljei megoldást kínálnak azokhoz a magasabb igényeket támasztó konferenciahívásokhoz, melyeknél elengedhetetlen a rendszer testreszabása.

A TesiraFORTÉ X sorozat az eredeti TesiraFORTÉ rendszer fejlett jelfeldolgozását korszerű hálózati összekapcsoltsággal ötvözi, mégpedig egy egyedüállóan kisméretű ipari konstrukcióban. Az, hogy egyetlen eszköz képes ellátni az összes szükséges csatlakoztatási és jelfeldolgozási feladatot, rendkívül leegyszerűsíti a tárgyalóteremi telepítést.

„A TesiraFORTÉ X sorozat a Biamp népszerű TesiraFORTÉ tárgyalótermi processzorainak új generációja” – mondta Joe Andrulis, a Biamp vállalatfejlesztésért felelő ügyvezető alelnöke. „A TesiraFORTÉ X sorozat hatékony jelfeldolgozást, AVB és Dante hálózati csatlakozást, POE+ eszköztápellátást, továbbfejlesztett VoIP-támogatást és fejlett automatizálást kínál egy gyakorlatilag bárhol felszerelhető, hihetetlenül kisméretű készülékben.”

A Biamp TesiraFORTÉ X sorozata a jelenlegi TesiraFORTÉ funkcióit a TesiraCONNECT™ csatlakoztathatósággal ötvözi. Mindezt kisméretű, vonzó kivitelben, amely tökéletesen alkalmas a modern UC-alapú vagy VoIP konferencia-környezetekben történő használatra. Kompakt méretükből adódóan az egyes egységek bárhová felszerelhetők, és a tartozék rögzítőelemek használatával könnyedén falra vagy kijelzők mögé rögzíthetők. A TesiraFORTÉ X sorozat modelljei alapból támogatják a Dante™ és AVB csatlakozást, így egyszerűen és rugalmasan integrálhatók a többi AV készülékkel. A TesiraFORTÉ X sorozat három modellből áll: az X 400, az X 800 és az X 1600 DSP-ből, négy, nyolc, illetve 16 AEC (akusztikus visszhang-kioltás) csatornával – akár 16 Biamp Parlé™ Beamtracking™ mikrofon kezeléséhez is.

A TesiraFORTÉ X a Biamp Launch funkció használatával – amely a Biamp egygombos automatikus eszközfelismerő és hangoló funkciója – gyors és egyszerű üzembehelyezést kínál. A telepítést végzők a teremben lévő eszközök csatlakoztatását követően az indítógomb megnyomásával egy teljesen automatikus beállítási folyamatot indíthatnak el. Az üzembehelyezés és a teremakusztikához igazodó beállítások automatizálásával a Biamp Launch bármely térben mindig kiváló hangzást hoz létre, mindezt figyelemre méltó gyorsasággal. A telepítést végzők a TesiraFORTÉ X sorozatot hagyományos módon is programozhatják, a Tesira™ által kínált személyre szabhatóság és rugalmasság megtartása mellett.

Egyéb konferencia-perifériák csatlakoztatásához mindegyik egység öt hálózati portot kínál (melyekből négy PoE+ tápellátású), Dante, AVB média, és VoIP protokollok támogatásához, valamint parancsjelek átviteléhez. A TesiraFORTÉ X sorozat egységei USB-interfésszel is rendelkeznek olyan UC-gazdaeszközök audio csatlakoztatásához, melyek támogatják a Tesira és a soft codec alkalmazások közötti HID-szinkronizálást. A sorozat tökéletesen illeszkedik a Biamp Modena™ vezeték nélküli prezentációs rendszereihez, tovább fokozva a saját eszközhasználattal (BYOD) bonyolított konferenciák nyújtotta élményt.

A TesiraFORTÉ X teljes mértékben támogatott a Biamp fejlett AV-eszközfelügyeleti és eszközkezelő SageVue™ platformján. A SageVue platformon keresztül a műszaki vezetők teljes körű áttekintést nyerhetnek Biamp eszközeik állapotáról, továbbá olyan fontos funkciókhoz férhetnek hozzá, mint pl. az ütemezés, a firmware- és rendszerfrissítések, valamint egy ún. RESTful API, melynek segítségével a rendszer a vállalati irányítórendszerekbe integrálható.

A Biamp teljes termékportfóliójával kapcsolatos további információk a www.biamp.com címen találhatók.

A Biampról röviden

A Biamp Systems, LLC a világ legfejlettebb audio- és videoinstallációit működtető innovatív, hálózatba kötött médiarendszerek vezető szolgáltatója. A vállalat világszerte ismert kiváló minőségű termékeiről, valamint kivételes ügyfélszolgálati elkötelezettségéről és terméktámogatásáról.

A Biamp 2018-ban Frost & Sullivan díjat nyert beépített konferencia-hangrendszerek kategóriában. A cég olyan termékek készítése iránt kötelezte el magát, amelyek a látvány és a hangzás tökéletesítésével kívánják szolgálni a kommunikáció fejlődését. A díjnyertes Biamp termékcsomag a következőket tartalmazza: Tesira®médiarendszer digitális audio- és videohálózatokhoz, Devio®együttműködési eszköz modern munkahelyekhez, Audia®digitális audio platform, Nexia®digitális jelfeldolgozók, Vocia®hálózati nyilvános cím és hangevakuáló rendszer, Cambridge®hangmaszkolási megoldások, valamint beépített rendszerekbe való hangszórók a Community Loudspeakers®-től és az Apart Audio®-tól. Mindegyik rendszer saját, egyedi funkciókészlettel rendelkezik, testreszabható, valamint széles körűen alkalmazható, a következőket is beleértve: vállalati kis- és nagyméretű tárgyalók, konferenciatermek, egylégterű környezetek, előadóművészeti helyszínek, bírósági tárgyalótermek, kórházak, közlekedési csomópontok, kempingek, továbbá kiskereskedelmi és vendéglátóipari egységek, valamint katonai és kormányzati, illetve egyéb, több épületből álló létesítmények.

Az 1976-ban alapított Biamp székhelye Beavertonban (Oregon, USA) található, továbbá számos kirendeltséggel rendelkezik a világ minden táján. A Biamp céggel kapcsolatos további információkért kérjük, látogass el a www.biamp.com weboldalra.