Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
  • Média
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Exkluzív sáv

„Új 1800 MHz-es rendszereinkkel enyhítjük az UHF tartomány leterheltségét és egyben rendkívül felhasználó-barát megoldásokat kínálunk” – magyarázta Martin Fischer, a Sennheiser professzionális vezeték nélküli mikrofonjainak termékmenedzsere. „Az 1785 MHz – 1800 MHz-es frekvencia-tartományt kifejezetten az audio jeltovábbítás számára jelölték ki, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell többé rendszereiket az elsődleges felhasználók előtérbe helyezésével tervezniük, vagy gondosan keresgetniük a TV-csatornák közötti szabad réseket. Ráadásul a sáv egyes európai országokban engedély-mentesen használható, így nem terhelik a felhasználót utólagos költségek.”

 

A beépített hangrendszereket illetően különösen a szállodák, konferencia központok, templomok, iskolák és egyetemek élvezhetik majd az új rendszerek előnyeit; a zeneiparban a zenekarok, a zenészek és a hangfelszerelés-kölcsönző cégek szintén értékelni fogják a „határok nélküli működés” lehetőségét.

 

1800mhz_2.jpg15 MHz-nyi szabadság: akár tizenkét csatornás rendszerek is kaphatók

 

Az ew 100 G3-1G8 sorozat tizenkét csatorna párhuzamos működtetését teszi lehetővé. A 20 csatorna-bank mindegyikében 12 kompatibilis frekvencia program található, valamint egy további felhasználói bank, amely 10-kHz lépésekben szabadon programozható. Az új rendszerek 10 mW-os RF átviteli teljesítménnyel rendelkeznek; hatótávolságuk körülbelül megfelel az azonos RF átviteli teljesítménnyel rendelkező UHF rendszerek hatótávolságával.

 

Az evolution vezeték nélküli UHF sorozat felhasználóbarát kezelhetősége természetesen szintén kulcsfontosságú tulajdonság az 1800 MHz-es verzió esetében is. Az adó- és vevőegységek szinkronizációja egy infravörös interfészen keresztül kényelmesen elvégezhető, és a rendszerek beépített ekvalizerrel és egy ún. „soundcheck” üzemmóddal rendelkeznek, amely folyamatosan ellenőrzi az RF és audio szinteket. A környezet védelme és a költségek minimálisra csökkentése érdekében a zsebadó és a kézi jeladó táplálása elemek helyett Sennheiser akkupakkal oldható meg; az akku töltöttségi szintje megbízható módon, négy lépcsőben kerül kijelzésre.

 

Az új vezeték nélküli rendszerek nyáron kerülnek bevezetésre, amit ősszel a kiegészítők (antenna elosztó, antenna erősítő, és külső (remote) irányított antennák) bevezetése követ.