Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Cikkszám: KV52 II
Cimkék:

Vyper-KV52 II

Ultra-flat, 50 cm-hosszú, aluminium line array hangfal 8×1″ hangszórókkal

551.900 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

A Vyper-KV52 II egy szuperlapos passzív hangsugárzó, amelynek elegáns, mégis erős alumínium háza nyolc 1″-os neodímium mágneses jelátalakítót foglal magában. Az új, keret nélküli házat az exkluzívabb helyszínekhez igazított diszkrét megjelenés jellemzi. Tökéletes választás a letisztult, konzol nélküli megoldást igénylő alkalmazáshoz, telepítése bármely sík felületen megoldható.

A szorosan elhelyezett nyolc kónuszos hangszóró valódi line-array tulajdonságokat vonultat fel: fáziskoherenciát, alacsony torzítást és kiváló hallgatási élményt – a hangszóró közelében és attól távol egyaránt.

A két különböző impedanciaértéknek (16 Ω – 64 Ω) köszönhetően 64 Ω-os impedancia esetén akár 16 db Vyper-KV52 II hangszóró is csatlakoztatható ugyanahhoz a 4 Ω-os erősítő kimeneti csatornához, ami szükségtelenné teszi a 70 V-os vonalak alkalmazását a nagyobb, osztott beépített rendszerekben – ahol a tiszta hangzás, az érthetőség és a tetszetős megjelenés kötelező.

A Vyper-KV52 II alkotóelemeinek mindegyikét a K-array kutatás-fejlesztési részlege tervezte, készítésük pedig az olaszországi K-array minőségellenőrzési rendszer keretében egyedileg történik.

 

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Kategória:
Cikkszám: KV52 II
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.
Sajnos nincsen találat.