Cikkszám: KV25RX II
Cimkék:

Vyper-KV25RX II

Ultra-flat, 25 cm-hosszú, aluminium line array hangfal 4×1″ hangszórókkal, falba építhető verzió, egyedi választható RAL színben

496.700 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kedvencekhez
Leírás

A falba süllyeszthető Vyper-KV25R II egy szuperlapos passzív hangsugárzó, amelynek elegáns, mégis erős alumínium háza négy 1″-os neodímium mágneses jelátalakítót foglal magában.

A szorosan elhelyezett négy kónuszos hangszóró valódi line-array tulajdonságokat vonultat fel: fáziskoherenciát, alacsony torzítást és kiváló hallgatási élményt – a hangszóró közelében és attól távol egyaránt.

A két különböző impedanciaértéknek (8 Ω – 32 Ω) köszönhetően 32 Ω-os impedancia esetén akár 8 db Vyper-KV25 II hangszóró is csatlakoztatható ugyanahhoz a 4 Ω-os erősítő kimeneti csatornához, ami szükségtelenné teszi a 70 V-os vonalak alkalmazását a nagyobb, osztott beépített rendszerekben – ahol a tiszta hangzás, az érthetőség és a tetszetős megjelenés kötelező.

A Vyper-KV25 alkotóelemeinek mindegyikét a K-array kutatás-fejlesztési részlege tervezte, készítésük pedig a K-array minőségellenőrzési rendszer keretében egyedileg történik.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Kategória:
Cikkszám: KV25RX II
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.
Sajnos nincsen találat.