Cikkszám: 509281
Cimkék:

TeamConnect Intelligent Speaker

Intelligens kihangosító MS Teams Roomshoz

177.400 Ft

13 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Ha közepes méretű, maximum 10-fős Microsoft Teams Room megbeszélésekről van szó, a TeamConnect intelligens kihangosító a lehető legjobb választás. Ezt az eszközt kifejezetten arra tervezték, hogy a hibrid megbeszélések résztvevőinek egy merőben új együttműködési élményben lehessen részük: ezzel az intelligens, feladatorientált és akadálymentes eszközzel olyan, mintha minden egyes résztvevő egyazon térben tartózkodna.

Hatékonyan és okosan bonyolítható megbeszélések

A telepítés és a csatlakoztatás még sosem volt ilyen egyszerű. A kihangosító a Microsoft Teams Room alkalmazásban történő telepítést követően azonnal teljeskörűen használható. Ennek a magával ragadó hangzású és felhasználóbarát rendszernek a birtokában nincs szükség hangtechnikai előkészületekre, további eszközökre (pl. laptopra vagy tabletre), illetve jegyzetfüzetre ahhoz, hogy zökkenőmentesen működjön. Az akár 10 különböző résztvevő hangját is azonosítani képes kihangosító közvetítésével valós időben bonyolíthatók a megbeszélések.

Érintésmentes és intelligens kezelés

A TeamConnect intelligens kihangosító küldetése a zökkenőmentes együttműködés. A Microsoft Teams felhasználók közvetlenül és érintésmentesen csatlakozhatnak a Microsoft Teams megbeszélésekhez. A konferenciatermi berendezésekkel való bajlódás és a technikai problémák elhárításával töltött értékes idő már a múlté. A Microsoft egyik híres tulajdonságát átvéve a TeamConnect intelligens kihangosító megérti a hangutasításokat, és problémamentesen reagál azokra. A Microsoft Cortana hangasszisztens segítségével a felhasználók szóban vezérelhetik a kihangosítót a videokonferenciák és csapatmegbeszélések során.

Csúcskategóriás hangminőség

Ezzel a merőben új hangzásvilágot kínáló, hatékonyan működő és intelligens termékkel a Sennheiser és a Microsoft új magasságokba emeli a Microsoft Teams Room megbeszélések nyújtotta élményt. A TC ISP nagyteljesítményű hangszórója és 7 hangnyaláb-formáló mikrofonja 3,5 méteres hatósugárral bír, és minden egyes tárgyaláson tökéletes beszédérthetőséget biztosít, kiváló kétirányú működéssel. A felhasználóbarát, gömbkarakterisztikájú mikrofon gyorsan beállítható és minimális technikai közreműködést igényel, így több idő marad az együttműködésre és a tényleges munkára.

Akadálymentes együttműködés

A beszédfelismerő funkciónak köszönhetően az élő beszéd valós időben írásos formában is megjelenik, ezzel segítve a távolról bekapcsolódó vagy a hallássérült résztvevők zökkenőmentes, akadálytalan együttműködését. A megbeszélések átiratai dokumentum formájában az eseményt követően rögtön elérhetők – nagyban elősegítve a további csapatmunkát. A Sennheiser és a Microsoft egymással karöltve továbbra is a határok feszegetésén munkálkodik – ezen együttműködés legújabb gyümölcse a TeamConnect intelligens kihangosító, amely a Microsoft Teams Room megbeszélések szélesebb körű támogatásával hatékonyabb együttműködési környezetet biztosít.

Mit tartalmaz a csomag:

  • TeamConnect Intelligent Speaker
  • Power & Data Box
  • Power supply unit
  • EU, UK, US, AU, ZH, KO country adapters
  • USB Micro-B to USB-A cable
  • Screw for table installation
  • Quick guide
  • Safety guide

 

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Cikkszám: 509281
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

IMPACT 860T ANC

Vezetékes irodai headset, kétoldalas, ANC, MS Teams

79.990 Ft

IMPACT 860T

Vezetékes irodai headset, kétoldalas, MS Teams

62.990 Ft

IMPACT 860

Vezetékes irodai headset, kétoldalas

62.990 Ft

IMPACT 730

Vezetékes irodai headset, egy oldalas

74.990 Ft

IMPACT 730T

Vezetékes irodai headset, egy oldalas

74.990 Ft
Sajnos nincsen találat.