Cikkszám: 108-3145
Cimkék:

SoundProtex

Hallásvédő füldugó szett

14.990 Ft

A gyártó oldalán megvásárolható
Leírás

Éld át a kiegyensúlyozott, teljes frekvenciájú hangzást, és halld meg az összes hangrészletet, amelyek ragyogóvá teszik a zenét – de biztonságosabb hangszinten. A SoundProtex szűrők védik a füleid, és olyan szintre csökkentik a hangerőt, hogy hosszabb ideig is biztonságosan hallgathasd kedvenceid. Most már nyugodtan élvezheted a koncerteket és a fesztiválokat – anélkül, hogy aggódnod kellene a hallásod miatt.

  • Válaszd ki a füleidhez illő fülbetétméretet (a csomagban 3 különböző méret található), így nem csak kényelmes lesz, de a füledből sem fog kiesni.
  • Bőrbarát TPE-anyag, amely tökéletes az érzékeny bőrhöz
  • Ezek a kicsi, diszkrét füldugók tökéletesek mindenhol, ahol hallásvédelemre van szükséged.
  • Válaszd a teljes blokkszűrőt a pihenéshez, alváshoz vagy a fülek szárazon tartásához úszás közben.
  • Használd újra, ahányszor csak szeretnéd – használat után csak töröld le egy ruhával vagy öblítsd le víz alatt.

A csomag tartalma

  • Füldugó készlet adapter (S/M/L)
  • 1 pár akusztikus szűrő
  • 1 pár teljes blokk szűrő
  • Hordtasak

Sennheiser SoundProtex

Ne áldozd fel a jó hangzást (vagy a jó megjelenést) a hallás védelme érdekében.

A zenehallgatási élmény része a hang ragyogása. Ha azonban túl sokáig és túl hangosan hallgatod, előfordulhat, hogy egyre kevésbe fogod majd kihallani a részleteket. A koncerteken és fesztiválokon a rajongók gyakran elég hosszú ideig vannak kitéve a nagy hangerőnek, ami veszélyt jelenthet a hallásukra. A füldugók mindig is a hallásvédelmet szolgálták. A hagyományos, habszivacsból vagy gumiból készült változatoknak azonban van egy nagy hátrányuk: borzalmas hangzást biztosítanak. Ezért feltettük magunknak a kérdést: miért nem létezik még mód a biztonságos zenehallgatásra – úgy, hogy közben az emberek továbbra is átélhessék a ragyogó élőzene örömét?

A nagy, habszivacsból vagy gumiból készült füldugókkal könnyen elronthatjuk megjelenésünket, és igencsak felhívják magukra a figyelmet. A magasabb frekvenciák nagy részét kiszűrik, az alacsonyabb frekvenciákat pedig átengedik. Az eredmény? Tompa, erős basszusú hangzás. A SoundProtex azonban nem ilyen. Elegáns, kétfokozatú szűrőink szabadalmaztatott technológiája ragyogó, kiegyensúlyozott hangzást biztosít.

Ennek megvalósításához hangolt membránt és hangcsillapító hálót használtunk. Ezek az összetevők együtt ugyanolyan mértékben csökkentik a magas és az alacsony frekvenciákat. Ennek köszönhetően a hangzás letisztult és kiegyensúlyozott lesz anélkül, hogy az a részletek vagy a tisztaság rovására menne. Ami még jobb: a kicsi, diszkrét füldugók gyakorlatilag észrevehetetlenek a viselésük közben.

 

A SoundProtex megőrzi a hangzás azon részleteit, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy tudd, mi zajlik körülötted.

Bár védened kell a hallásod a túlzott hangerőtől, mégis fontos, hogy tisztában légy a körülötted zajló dolgokkal, például megértsd, mit mondanak az emberek, vagy meghalld az ébresztőt. A SoundProtex kiegyensúlyozott hangerőcsökkentése megőrzi a hangok tisztaságát, és így a környezetedet is hallhatod.Például az emberi beszéd esetében a fülünk a magasabb frekvenciájú részletekre támaszkodik, hogy megértse a szavakat. A hagyományos füldugók túlságosan korlátozhatják ezeket a magasabb frekvenciákat. Emiatt nehezebb lehet mások megértése. A kétfokozatú SoundProtex szűrők tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, amelyek elegendő magas frekvenciájú részletet engednek át ahhoz, hogy a beszélgetések könnyen érthetők legyenek.

Használd a teljes blokkszűrőket, ha békére és csendre vágysz.

Néha a csend az, amit a legszívesebben hallanánk. Ha a lehető legtöbb hangot szeretnéd kiszűrni, használd a csomagban található teljes blokkszűrőket. Nagyszerűek például utazáshoz – vagy bármikor, amikor zajos környezetben szeretnél pihenni vagy aludni. Még a víztől is megvédhetik a füledet, ha úgy döntesz, hogy csobbansz egyet a szálloda medencéjében.

A SoundProtex füldugók újrafelhasználhatók, és nem okoznak allergiás reakciót.

Ha órákon át viselsz valamit, akkor annak kényelmesnek és allergénmentesnek kell lennie. A SoundProtex füldugói puha és rugalmas, orvosi minőségű TPE-anyagból készülnek, amelyek még a rendkívül érzékeny bőrt sem irritálják. Ezenkívül mentesek a lágyítóktól és más olyan anyagoktól, amelyek problémákat okozhatnak.

Három különböző méretű fülbetét található a csomagban, hogy biztosan megtaláld a tökéletesen illeszkedőt. Ha befejezted a használatukat, egyszerűen öblítsd le a betéteket folyó víz alatt, vagy töröld le őket egy ruhával. Helyezd őket a mellékelt tárolótasakba, így máris készen állnak egy újabb nagyszerű, biztonságos zenehallgatásra vagy a teljes blokkszűrővel a nyugalomra és a csendre.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Cikkszám: 108-3145
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

HD 620S

Zárt, audiofil fejhallgató

135.990 Ft

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft
Sajnos nincsen találat.