Cikkszám: 108-3144
Cimkék:

SoundProtex Plus

Hallásvédő fülgumi szett

25.990 Ft

21 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Éld át a kiegyensúlyozott, teljes frekvenciájú hangzást, és halld meg az összes hangrészletet, amelyek ragyogóvá teszik a zenét – de biztonságosabb hangszinten. A SoundProtex Plus szűrők védik a füleid, és olyan szintre csökkentik a hangerőt, hogy hosszabb ideig is biztonságosan hallgathasd kedvenceid. Most már nyugodtan élvezheted a koncerteket és a fesztiválokat – anélkül, hogy aggódnod kellene a hallásod miatt.

  • A kétfokozatú szűrők tiszta, kiegyensúlyozott hangzást nyújtanak biztonságosabb szinten.
  • 3 erősségű akusztikus szűrő közül választhatsz, attól függően, hogy fókuszálni szeretnél valamire, vagy éppen meg kívánod védeni hallásod a zajoktól.
  • Válaszd a teljes blokkszűrőt, ha pihenni vagy aludni szeretnél, illetve szárazon kívánod tartani a füledet úszás közben.
  • A három mellékelt füldugóméret révén az illeszkedés mindig kényelmes és biztonságos.
  • Használd annyiszor, ahányszor csak akarod – használat után elég csak letörölni egy ruhával, vagy leöblíteni vízzel.
  • Használd magabiztosan ezeket a kicsi, diszkrét fülbetéteket – alig észrevehetők.

A csomag tartalma

  • Akusztikai szűrők (mély, közép, magas)
  • 3 különböző méretű fülkagyló készlet (S, M és L)
  • Egy teljes blokk szűrőkészlet
  • Tárolótasak

Szűrők áttekintése

Középső szűrő: Alkalmas utazáshoz, fesztiválokra/koncertekre és egyéb eseményekre. Full Block szűrő: Válassza a teljes blokkszűrőt, hogy pihenjen, aludjon, vagy tartsa szárazon a fülét úszás közben.

Ne áldozd fel a jó hangzást (vagy a jó megjelenést) a hallás védelme érdekében.

Mindenki ismeri a habszivacsból vagy gumiból készült füldugók tompa, nyomott hangját. Ennek az az oka, hogy az egyszerű, egyszer használatos füldugók kiszűrik a magasabb frekvenciákat, miközben a mélyebb hangokat átengedik. A SoundProtex kétfokozatú akusztikus szűrői azonban nem ilyenek. Egy hangolt membránt és egy hangtompító hálót használnak, hogy egyformán csökkentsék a magas és alacsony frekvenciákat. Ez a szabadalmaztatott technológia éles, kiegyensúlyozott hangzást biztosít. Minden, amit hallasz, ragyogó és tiszta. Ami pedig tovább fokozza az élményt: ezek a kicsi, elegáns füldugók kívülről gyakorlatilag észrevehetetlenek.

A SoundProtex Plus segítségével minden helyzethez megtalálhatod a megfelelő szűrőt.

Három, különböző erősségű akusztikus szűrő közül választhatsz, így biztosan megtalálod a megfelelőt. Legyen szó rockkoncertről vagy a sarki kocsmáról, mostantól kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb hangerőt.A SoundProtex szűrők tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak. Mostantól az audiofilek és a magával ragadó beszélgetések szerelmesei is biztonságban és igazi kényelemben lehetnek anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötniük a hangzás terén.

A SoundProtex megőrzi a hangzás részleteit, hogy még nagyszerűbbek legyenek a beszélgetések.

Ahhoz, hogy halljuk, amit az emberek mondanak, fülünk a magasabb frekvenciájú részletekre támaszkodik. De a hagyományos füldugók kizárhatják ezeket a hangokat, ez pedig megnehezítheti a beszélgetést.Ezzel szemben a kétfokozatú SoundProtex Plus akusztikus szűrők tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak. Elegendő magasabb frekvenciájú hangot engednek át, így a beszéd könnyen érthető lesz. Ahelyett, hogy megpróbálnál szájról olvasni, minden szót érteni fogsz.

Használd a teljes blokkszűrőket, ha békére és csendre vágysz.

Néha a csendre vágyunk a legjobban. Ha a lehető legtöbb hangot szeretnéd kiszűrni, használd a csomagban található teljes blokkszűrőket. Nagyszerűek például utazáshoz – vagy bármikor, amikor zajos környezetben szeretnél pihenni vagy aludni. Még a víztől is megvédhetik a füledet – ha éppen úgy döntesz, hogy csobbansz egyet a szálloda medencéjében.

A SoundProtex füldugók újrafelhasználhatók, és nem okoznak allergiás reakciót.

Ha órákon át viselsz valamit, akkor annak kényelmesnek és allergénmentesnek kell lennie. A SoundProtex füldugói ezért puha, rugalmas, orvosi minőségű TPE-anyagból készülnek – nem tartalmaznak lágyítókat és egyéb anyagokat, amelyek irritálhatják a hallójárat érzékeny bőrét. Három különböző méretű SoundProtex fülbetét található a csomagban, hogy biztosan megtaláld a tökéletesen illeszkedőt. Ha befejezted a használatukat, egyszerűen öblítsd le a füldugókat folyó víz alatt, vagy töröld le őket egy ruhával. Helyezd őket a mellékelt tárolótasakba, így máris készen állnak egy újabb nagyszerű és biztonságos zenehallgatásra.
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Cikkszám: 108-3144
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

HD 620S

Zárt, audiofil fejhallgató

135.990 Ft

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft
Sajnos nincsen találat.