SET 880

120.990 Ft

A gyártó oldalán megvásárolható

1 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

A Sennheiser Set 880 hallássegítő eszköze kristálytiszta, tökéletesített hangzást közvetít a különböző hallóképességű felhasználók számára. Olyan intuitív funkciókkal gondoskodik az élvezetes műsorhallgatásról, mint a gyárilag beállított hangzásprofilok, a fokozott beszédtisztaság, a bal-, illetve jobb fülnél külön-külön állítható hangerő és az audio források közötti gyors váltási lehetőség. A Set 880 könnyedén üzembehelyezhető és kezelhető.

Set_880_Product_shot_InUse_5803

Élvezetesebb otthoni szórakozást biztosít számodra

Az idő előrehaladtával fülünknek segítségre van szüksége ahhoz, hogy könnyedén megértse a beszédet vagy teljes gazdagságában élvezze a zenét. Ezt nemcsak az általános hangerő befolyásolja, hanem az audio jelek teljes egészében történő feldolgozása is. Így a TV hangerejének egyszerű növelése nem jelent megoldást, arról nem is beszélve, hogy ez a körülöttünk tartózkodó embereket is zavarja. A Sennheiser Set 880: használatával a környezeted zavarása nélkül saját igényeidhez igazíthatod a hangzást. A Set 880 egyszerre két audio forráshoz csatlakoztatható, így nem kell kihúznod majd újból csatlakoztatnod, csak váltanod kell pl. a TV és a rádió között. Fedezd fel újra az otthoni audio berendezéseddel történő zenehallgatás élményét.

Könnyedebb hallgatási élményt nyújt számodra

A Set 880 TV-d és rádiód felerősített hangját közvetlenül füledhez továbbítja, így egyetlen részlet sem veszik el. Az öt különböző programozott hangzásprofilnak köszönhetően mindig könnyedén kiválaszthatod a beszéd vagy a zene optimális hangzásához szükséges beállítást. A bal/jobb balansz is állítható, így a „gyengébb” fülnél javítható a hangzás. Sőt sztereóról monora is válthatsz, így az audio tartalom teljes egészében eljut mindkét fülhöz. Egy egyedülálló beszédérthetőség funkció is rendelkezésre áll: ez lecsökkenti a TV háttérzaját, így megerőltetés nélkül tudod követni a párbeszédet. Meglátod, mennyivel élvezetesebb a TV-nézés és a zenehallgatás, ha a hangzást tetszésednek megfelelően állíthatod.

Nagyobb kényelmet nyújt számodra

Bár telis-tele van funkciókkal, a Sennheiser Set 880 mégis elegáns és karcsú. A könnyű, áll alatt futó headset nem fejt ki nyomást a fejre, felhelyezéskor automatikusan beállítja magát, és nem zavar frizurád vagy szemüveged viselésében. A továbbfejlesztett vezeték nélküli technológia stabil kapcsolatot biztosít a dokkolóállomással akár 70 m-es hatótávolságon belül is. Így műsorhallgatás közben kiugorhatsz a konyhába egy italért. Az akku miatt sem kell aggódnod. Az egyetlen töltéssel akár 18 órát is működő Set 880 használatával addig hallgathatod a műsort, ameddig csak szeretnéd.

A dokkolóállomásra helyezve a headset újratöltése automatikusan elindul.

Nagyobb függetlenséget biztosít számodra

A Set 880 esetében a kicsomagolástól kezdve a tényleges műsorhallgatásig pontosan tudni fogod, mit kell tenned. A beállítás rendkívül egyszerű és magától értetődő. A kevés, nagyméretű és egyértelmű jelzéssel ellátott gombnak köszönhetően nem kell szemüveget használnod, hogy felismerd azokat. Ugyanez érvényes a jól kivehető LED-ekre is, amelyek első pillantásra jelzik az akku töltöttségi szintjét és a csatlakoztatás állapotát. A Set 880 automatikus kapcsol be/-ki, így nem fordulhat elő, hogy az akku véletlenül lemerül.

Mit tartalmaz a csomag?

  • Fejhallgató beépített Lítium-polimer újratölthető akkuval
  • Dokkolóállomás
  • 1 pár fülpárna kisméretű fülhöz
  • Tápegység országspecifikus adapterekkel (EU, UK, US és AUS)
  • TV optikai kábel digitális audio kimenethez
  • TV csatlakozókábel 3,5 mm-es fejhallgató hangkimenethez
  • Használati útmutató
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Headset viselési mód

Hallójáratba dugható

Hifi jellemzők

Hallássegítés, Vezeték nélküli

Hifi viselési mód

Hallójáratba dugható

Tulajdonságok

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

HD 620S

Zárt, audiofil fejhallgató

135.990 Ft

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft
Sajnos nincsen találat.