RS 2000

Vezeték nélküli TV-s fülhallgató

73.990 Ft

A gyártó oldalán megvásárolható
Leírás

Az RS 2000 – a legmodernebb digitális vezeték nélküli technológiát, valamint intuitív kezelést, kivételesen kényelmes viseletet és hosszú akku élettartamot biztosítva – valóban lehetővé teszi, hogy újból felfedezhesd a TV-nézés örömét.

Többet ad számodra – TV-nézésnél

Hallj és élvezz minden apró részletet. Nincs olyan nagyszerű TV-show, amelyet nagyszerű hangzással ne lehetne még tökéletesebbé tenni. Éppen ebben tud segíteni a Sennheiser RS 2000. Élvezd a tökéletesebb hangzásélményt. Állítsd be a hangerőt és a balanszot igényeid szerint. És mozogj szabadon műsorhallgatás közben – az RS 2000 vezeték nélküli és rendkívül könnyű.

Többet ad számodra – a hangzásélményt illetően

Az RS 2000 használatával televíziód hangját kiváló Sennheiser hangminőségben élvezheted. Állítsd be a bal és a jobb oldali hangerőt a kellemes és kiegyensúlyozott hangzás érdekében. Azután engedd, hogy tiszta beszéd és színpompás zene kényeztesse füled.

Többet ad számodra – a szabadság tekintetében

Az RS 2000 – kiszabadítva Téged a kábelek kötelékéből – 50 m-es hatótávolságon belül szabad mozgást, a 9 órányi lejátszási üzemidő pedig hosszú TV-nézéssel töltött időszakokat biztosít számodra. Mivel az RS 2000 rendkívül könnyű, valóban teljes mértékű szabadságot élvezhetsz.

Többet ad számodra – kényelem és egyszerűség vonatkozásában

A programra figyelj, ne az eszközre: az RS 2000 egyszerű és intuitív kezelést kínál, valamint teljes mértékben kompatibilis az összes analóg TV-kimenettel. Ami a kényelmes viseletet illeti, az RS 2000 hosszú távú használat esetén sem nyomja a fület és a halántékot – amit különösen a szemüveget viselők fognak értékelni. Használaton kívül pedig kikapcsolja magát. Automatikusan.

Többet ad számodra – a stílust illetően

Az RS 2000 egy elegáns és vonzó megjelenésű bázisállomással rendelkezik, amely minden otthoni szórakoztató-rendszer stílusos, mégis intelligens kiegészítője. A bázisállomás praktikus dokkolóállomásként is szolgál, amely lehetővé teszi, hogy a headset/vevőegység kompakt és vízszintes helyzetben feküdjön a tartós beépített akku töltése közben.

Mit tartalmaz a csomag?

  • Fejhallgató beépített lítium-polimer akkuval
  • Dokkolóállomás
  • Tápegység országspecifikus adapterekkel (EU, UK, US és AUS)
  • TV csatlakozókábel 3,5 mm-es fejhallgató audio kimenethez
  • Használati útmutató
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Headset viselési mód

Hallójáratba dugható

Hifi jellemzők

Hallássegítés, Vezeték nélküli

Hifi viselési mód

Hallójáratba dugható

Tulajdonságok

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

HD 620S

Zárt, audiofil fejhallgató

135.990 Ft

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft
Sajnos nincsen találat.