RS 195-U

Digitális vezeték nélküli fejhallgató rendszer

167.990 Ft

A gyártó oldalán megvásárolható

1 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Fedezd fel újra a műsorhallgatás élményét

Természetes jelenség, hogy hallásunk idővel megváltozik. Bár ez teljesen szokványos, a változások módosíthatják az érzékelt hangzás minőségét pl. TV-nézés vagy zenehallgatás közben. Az új RS 195 vezeték nélküli fejhallgató figyelembe veszi ezeket a változásokat, hogy olyan kivételes hangzást biztosítson, amely teljes mértékben hallásodhoz igazítható.

RS_195_Set_Product_mood_shot_table

A Sennheiser saját technológiájának továbbfinomításával egyszerű és intuitív beállítási lehetőségeket kínál, melyek fokozzák a beszédérthetőséget és kedvenc zenéid legapróbb részleteit is visszaadják. Fedezd fel újra kedvenc dallamaid finom dinamikai változásait az RS 195 segítségével.

Hallásod fokozatos változásához igazítva

Akár TV-t nézel, akár zenét hallgatsz, az RS 195 gondoskodik róla, hogy egyetlen apró részletről se maradj le. A kivételes hangzás teljes mértékben hallásodhoz igazítható: csak válaszd ki a rendelkezésedre álló 7 profil közül azt, amelyik optimális hangzásélményt biztosít számodra. A bal/jobb balansz-szabályzó segítségével a hangerő a bal és jobb fülnél külön-külön állítható.

Az RS 195 különböző hangzásmódokat is kínál. A „Beszéd hangzásmód” csökkenti a háttérzajt és javítja a beszédérthetőséget, míg a „Zene hangzásmód” megnövelt dinamika-tartománnyal adja vissza a zenét, hogy a hangzásképet tökéletesen megőrizze.

Kiváló hangminőség

Az RS 195 fejhallgatók kiváló minőségű jelátalakítókkal rendelkeznek, melyek a legigényesebb zenerajongókat is megörvendeztető, gazdag és részletezett hangzást biztosítanak. Innovatív digitális vezeték nélküli átviteli technológia gondoskodik a tiszta jeltovábbításról, max. 100 m-es hatótávolságban. Az RS 195 adóegység kompatibilis az analóg és digitális audio bemenetekkel, és támogatja a bemenetek közötti váltást. Így szabadon járkálhatsz szobáról-szobára, kedvenc zenédet vagy TV-műsorodat hallgatva. A fejhallgató ergonomikus kialakítása tökéletes kényelmet biztosít órákig tartó használat során is.

A Fraunhofer IDMT-vel karöltve fejlesztve

Az RS 195 fejhallgató két különböző szakterület következő két specialistájának együttműködéséből született meg:

a több mint 70 éve vezető akusztikai szaktekintélynek számító Sennheiser és

a Fraunhofer Intézet (Fraunhofer Institute for Digital Media Technology IDMT), amely jeltovábbítási módszereket dolgozott ki a hallássegítő technológiák* szórakoztatóelektronikai eszközökben történő felhasználásához.

Ezen ismeretek ötvözésével egy olyan egyedülálló hangzás-beállításokat kínáló fejhallgatót hoztunk létre, amely tökéletesen alkalmazkodik az enyhe vagy mérsékelt hallási nehézségekkel küzdő egyének igényeihez.

*This technology does not replace or function in the same way as a hearing aid and is not a medical product.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Headset viselési mód

Kagylós

Hifi jellemzők

Hallássegítés, Vezeték nélküli, Zárt

Hifi viselési mód

Kagylós

Tulajdonságok

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

HD 620S

Zárt, audiofil fejhallgató

135.990 Ft

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft
Sajnos nincsen találat.