Cikkszám: 912.0132.900
Cimkék:

Parlé VBC 2500

Videokonferencia-rendszer

1.190.800 Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

A Parlé VBC 2500 egy univerzális konferenciarendszer, amely a Biamp Audio Intelligence és Biamp Video Intelligence technológia segítségével prémiumkategóriás audiovizuális élményt nyújt a kis és közepes méretű konferenciatermek számára. A beépített akusztikus visszhang-kioltással (AEC) és NRD zajcsökkentéssel rendelkező VBC 2500 egy 27 elemből álló mikrofon-array rendszerrel és a Biamp Beamtracking™ hangkövető technológiájával működik, aktívan követve és intelligensen mixelve a helyiségben folyó párbeszédekben résztvevők hangját. Két intelligens hangszóró torzításkompenzáló és dinamikus mélyhang-kiemelő technológiát alkalmazva kiváló beszédérthetőségről és az egész helyiséget betöltő hangzásról gondoskodik.

A Parlé VBC 2500 beépített széles látószögű 4K kameráját konferencia-termi felhasználásra tervezték. A kamera kiváló minőségű optikája kristálytiszta (2160p/30fps) videó-streamelést tesz lehetővé. A VBC 2500 az auto-képkivágás és -fókusz funkciónak köszönhetően a résztvevőket mozgás közben is képes követni és a képernyőn megjeleníteni.

A VBC 2500 a Biamp forradalmi Launch funkciójával is fel van vértezve. A Launch használatával csak egyetlen gombnyomás és a helyiség akusztikai jellemzőinek elemzését követően a rendszer optimalizálja a hangzást, hogy a szervezet minden pontján folyamatosan biztosítható legyen a kivételes hangzásélmény.

A Parlé VBC 2500 egy USB-csatlakozóval közvetlenül az UC-rendszerhez, vagy egy Devio SCR-10 használatával saját eszközhöz (BYOD) is csatlakoztatható.

  • A Beamtracking (hangkövető) technológia aktívan követi és intelligensen mixeli a helyiségben folyó párbeszédekben résztvevők hangját
  • Mélytanulás-alapú zajcsökkentő algoritmus a tiszta hangvisszaadás érdekében
  • Kistorzítású intelligens hangszórók
  • Biamp Launch technológia az egyérintéses automatikus hangolásért
  • Némításjelző és kamerastátusz-jelző LED
  • Széles látószögű 4K kamera, 2160 p/30 fps minőségű video-streameléshez
  • Elektronikus pásztázás/döntés/zoom (5-szörös nagyítással)
  • Automatikus képkivágás a résztvevők megfelelő megjelenítéséhez
  • Automatikus biztonsági kamerarekesz
  • Elhelyezési/rögzítési lehetőségek: asztalra, falra és konzolra
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Kategória:
Cikkszám: 912.0132.900
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.
Sajnos nincsen találat.