Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Cikkszám: 912.0131.900
Cimkék:

Parlé ABC 2500

Audiokonferencia-rendszer

952.600 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Parlé ABC 2500 egy univerzális konferenciarendszer, amely a Biamp Audio Intelligence technológia segítségével prémiumkategóriás audiovizuális élményt nyújt a kis és közepes méretű konferenciatermek számára. A beépített akusztikus visszhang-kioltással (AEC) és NRD zajcsökkentéssel rendelkező ABC 2500 egy 27 elemből álló mikrofon-array rendszerrel és a Biamp Beamtracking™ hangkövető technológia segítségével működik, aktívan követve és intelligensen mixelve a helyiségben folyó párbeszédekben résztvevők hangját. Két intelligens hangszóró torzításkompenzáló és dinamikus mélyhang-kiemelő technológiát alkalmazva kiváló beszédérthetőségről és az egész helyiséget betöltő hangzásról gondoskodik.

Az ABC 2500 a Biamp forradalmi Launch funkciójával is fel van vértezve. A Launch használatával csak egyetlen gombnyomás és a helyiség akusztikai jellemzőinek elemzését követően a rendszer optimalizálja a hangzást, hogy a szervezet minden pontján folyamatosan biztosítható legyen a kivételes hangzásélmény.

A Parlé ABC 2500 egy USB-csatlakozóval közvetlenül az UC-rendszerhez, vagy egy Devio SCR-10 használatával saját eszközhöz (BYOD) is csatlakoztatható.

  • A Beamtracking (hangkövető) technológia aktívan követi és intelligensen mixeli a helyiségben folyó párbeszédekben résztvevők hangját
  • Mélytanulás-alapú zajcsökkentő algoritmus a tiszta hangvisszaadás érdekében
  • Kistorzítású intelligens hangszórók
  • Biamp Launch technológia az egyérintéses automatikus hangolásért
  • MUTE (némítás) státusz kijelző LED
  • Elhelyezési/rögzítési lehetőségek: asztalra, falra és konzolra
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Kategória:
Cikkszám: 912.0131.900
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.
Sajnos nincsen találat.