Keresés
bejegyzés típusa
 • Minden találat
 • Termékek
 • Bejegyzések
 • Oldalak

Weboldalunk megújult 

Cikkszám: 509131
Cimkék:

KH 150 W

Kétutas nearfield monitor

651.800 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kedvencekhez
Leírás

Neumann precizitás, gazdag basszus és komoly teljesítmény

A KH 150 egy kettős erősítésű stúdió monitorhangfal, referenciakategóriás teljesítménnyel. A bass-reflex nyílással ellátott házban elhelyezett 6,5″-os mélysugárzó lenyűgöző mélytartományt, magas hangnyomásszintet és hamisítatlanul tiszta hangzást biztosít. A DSP-vezérelt elektronika lineáris fázismenetet biztosít, valamint a Neumann forradalmi MA 1 automatikus monitorrendszer beállításán keresztül helyiséghez igazodó kalibrálást tesz lehetővé.

Azt kapod, amit hallasz

A KH 150 a Neumann stúdió monitorhangfalakra jellemző filozófiát követi: semmilyen hangszínelváltozás, a lehető legtökéletesebb linearitás, valamint bármely akusztikus környezethez való tökéletes alkalmazkodás. A zenék legfinomabb árnyalatait is hallani engedi. Ha nem kell többé találgatnod, az a keverés folyamatát is gördülékenyebbé teszi – a kreatívabb megoldásokról nem is beszélve. A KH 150 megmutatja, ha az énekhang túl harsány, vagy ha sok a basszus. Minden kertelés nélkül.

Eggyel nagyobb

A KH 150 abban különbözik kisebb testvéreitől, hogy basszusmenete mélyebb, egészen 39 Hz-ig terjed. Ez csaknem olyan alacsony, mint a nagyobb testvéré, a KH 310-é. Ezt a KH 150 újszerű, 6,5″-os, nagypontosságú mélysugárzója teszi lehetővé, amely egy gondosan megtervezett, bass-reflex nyílással ellátott szekrényben foglal helyet. A KH 150 ezért ideális választást jelent az urbánus és az elektronikus (EDM) zenékhez, a filmzenékhez és minden olyan stílushoz, amely kiterjesztett basszust, illetve magasabb hangerőszintet igényel. A nagyteljesítményű erősítőknek (145 W/100 W) és a kifinomult limitereknek köszönhetően a hangzás még magas hangnyomásszintek mellett sem veszít tisztaságából. Ugyanakkor a KH 150 egy igazi univerzális megoldás is, amely a rocktól a klasszikus zenéig, illetve a broadcast alkalmazásoktól a beszédhangosításig mindenhol ugyanolyan jól megállja helyét.

A KH 150 kimondottan lineáris frekvenciamenettel rendelkezik: 39 Hz–21 kHz (±3 dB). Sőt, ezen túlmenően a fázismenetet is linearizálja! Ez azt jelenti, hogy a középtartományt tisztán, megdöbbentő átlátszósággal és rendkívüli pontos időzítéssel adja vissza – azaz precíz impulzusvisszaadással és finoman eloszlatott reverbekkel. A DSP-vezérelt elektronika kifinomult átmeneteket tesz lehetővé és kivédi az analóg szűrők okozta fázistorzulást. A beépített DSP a konzisztens hangszínek terén is új mércét állít, mivel a KH 150 rendkívül alacsony, legfeljebb ± 0,8 dB-es tűrésekkel készül! És ezt hallani is lehet: a sztereó hangzástér megrajzolása tűpontos.

Szobádra szabottan

Még a legjobb hangszóró is csak annyira tud jól szólni, amennyire azt az akusztikus környezet megengedi. A Neumann Mathematically Modeled Dispersion™ (MMD™) hullámterelő technológiája széles fókuszpontot kínál, és minimálisra csökkenti a pultfelületről történő visszaverődést. A KH 150 azonban még ennél is sokkal tovább megy: beépített DSP-je a Neumann forradalmian új Automatic Monitor Alignment technológiájával a helyiség kalibrálását is lehetővé teszi. Az MA 1 mérőmikrofon (külön megvásárolható) segítségével a DSP-vel működő monitorhangfalak optimálisan a helyiség jellemzőihez, illetve a hallgatási pozícióhoz kalibrálhatók. Ez még a kezelt akusztikájú helyiségekben is hatalmas javulást eredményez.

Energiahatékony működés

A Neumann mérnökei nagy gonddal egy olyan szabadalmaztatás alatt álló erősítőtechnológiát fejlesztettek ki, amely a kiváló hangteljesítményt D-osztályú energiahatékonysággal ötvözi. Bár a KH 150 erősítők a 6,5″-os mélysugárzó felé akár 145 W-ot, az 1″-os magassugárzó felé pedig akár 100 W-ot is leadnak, alapjáraton csak 17 W-ot fogyasztanak. Az opcionális automatikus készenléti üzemmód engedélyezésével pedig a KH 150 fogyasztása használaton kívül 0,3 W-ra csökkenthető.

Termékjellemzők

 • Nagyprecizitású meghajtók, Mathematically Modeled Dispersion™ (MMD™) technológiával működő hullámterelővel
 • Lineáris frekvenciamenet: 39 Hz–21 kHz (±3 dB)
 • Lineáris fázismenet: 105 Hz–16 kHz (±45°), <2,6 ms késleltetéssel
 • DSP-vezérelt, helyiségjellemzőkhöz igazított kalibráció a Neumann MA 1 mérőmikrofon segítségével
 • Tűpontos hangzáskép a rendkívül alacsony tűréshatároknak (±0,8 dB) köszönhetően
 • Immerzív/surround konfigurációkban egyéb KH-sorozatú hangsugárzókkal is kombinálható

Alkalmazási területek

 • Felvételkészítés
 • Broadcast
 • Zeneszerzés/-szerkesztés
 • Masterelés
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Cikkszám: 509131
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

LH 66

Állvány KH 150 monitor hangfalhoz

82.600 Ft

MT 48 EU

Intuitív érintőképernyős audio interfész

788.100 Ft

KH 120 II W

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 120 II

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 150

Kétutas nearfield monitor

651.800 Ft
Sajnos nincsen találat.