Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Cikkszám: GC5-RNW
Cimkék:

KGEAR GC5-RNW

5,25″-os mennyezeti hangszóró

52.700 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kedvencekhez
Leírás

5,25″-os mennyezeti hangszóró

Mennyezetbe vagy falba süllyeszthető, 5,25″-os, 2-utas, szélessávú passzív hangszóró. A tetszetős, keret nélküli ráccsal és irányítható magassugárzóval rendelkező GCF5 hangszóró kicsiny, de hatékony megoldást kínál lakókörnyezeti, illetve kereskedelmi alkalmazásokhoz. Alkalmazási területek: lakások, villák, kisméretű házimozi, szállodák, kórházak, bárok és éttermek, valamint céges épületek.

A GCF5/GWF5 a kisebb méretű hifi alkalmazásokhoz 8 ohm-os változatban, nagyobb osztott hangrendszerek részeként pedig, ahol nagyszámú hangszóróra van szükség, 70/100V-os verzióban (GCF5T) is kapható.

Az optimális teljesítmény érdekében, a teljesítmény-/mennyiségigénytől függően, ez a hangszóró bármely KGEAR erősítővel (GA201, GA41/41L, GA43/43L, GA46/46L) és mélynyomóval (GS6, GCF8S, GWF8S) kombinálható. Az eredetileg fekete vagy fehér színben kapható, keret nélküli, mágneses rács a környezetbe illő színre is festhető.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Kategória:
Cikkszám: GC5-RNW
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.
Sajnos nincsen találat.