Cikkszám: KAMUT2L
Cimkék:

KAMUT2L

Professzionális 2.1 hangfal rendszer

1.614.170 Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Az Azimut-KAMUT2L egy komplett rendszer, amely két 10 cm hosszú, korróziómentes Lyzard-KZ14 alumínium hangszóróból, egy könnyen elrejthető, szuperkompakt, rozsdamentes acél Rumble-KU44 I mélynyomóból, egy 144x144x46 mm-es Kommander-KA02 erősítőből és egy távirányítóból áll.

RUMBLE-KU44 I

A Rumble-KU44 I egy rendkívül kompakt, line-array modulként használható mélynyomó, amely két 4″-os neodímium mágneses mélysugárzóból és két 4″-os passzív sugárzóból áll, a maximális lineáris löket és a minimális sajátzaj jegyében tervezve. A Kommander erősítőkkel történő könnyebb használat és integráció érdekében a KU44 I kétféle impedanciaérték (8/32 Ω) opciót kínál. 32 Ω mellett egyetlen Kommander erősítőcsatornáról akár nyolc KU44 I egység is táplálható.

LYZARD-KZ14

Az egyetlen alumíniumrúdból mart, ellenálló házzal rendelkező Lyzard-KZ14 négy 0,5″-os, hosszú-löketű, szélessávú hangszórót tartalmaz, egy elegáns keretbe foglalva. A nagyteljesítményű hangszórók neodímium mágneses szerkezettel és felfüggesztéssel bírnak, amelyet úgy terveztek, hogy minimális sajátzaj mellett maximális lineáris löketet biztosítson. Ez a miniatűr, vékony oszlopsugárzó mindössze 10 cm magas és 2,2 cm széles, mégis tiszta hangzást biztosít, elképesztő, 98 dB-es csúcslökettel – figyelemreméltó teljesítmény egy ilyen aprócska konstrukciótól.

KOMMANDER-KA02 I

A Kommander-KA02 I egy nagyteljesítményű DSP-vel (Integrated Electronic Brain (IEB)) felszerelt, 4x50W-os (4Ω-nál), teljes értékű, D-osztályú erősítő, egyedi operációs rendszerrel (osKar), amely egy négymagos, 1,5 GHz-es belső processzoron fut. A tiszta hangzást biztosító Kommander-KA02 I a csatlakoztatott hangszórók teljes körű vezérléséről képes gondoskodni – önálló meghajtó egységként, illetve összetettebb és magasabb igényeket támasztó alkalmazásokban más K-array erősítőkkel kombinálva. Ezenkívül REST API alkalmazásával az Oscar operációs rendszer más gyártók távvezérlő rendszereivel is egyszerűen integrálható. A dedikált K-array Connect mobilalkalmazás felhasználóbarát kezelőfelületet biztosít a DSP paraméterek távvezérléséhez, valamint a jelútválasztás egyszerű konfigurálásához. A K-framework3 kezelő- és vezérlőszoftver olyan szakemberek és üzemeltetők számára készült, akik nagyszámú egység tervezéséhez és hangolásához keresnek vezetékes LAN-on keresztül használható hatékony eszközt.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Kategória:
Cikkszám: KAMUT2L
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.
Sajnos nincsen találat.