Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak

Weboldalunk megújult 

Cikkszám: KA02 I
Cimkék:

KA02 I

D osztályú végfok Bluetooth, USB lejátszó és Webrádióval (4x50W)

727.400 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

A Kommander-KA02 I egy nagyteljesítményű DSP-vel (Integrated Electronic Brain (IEB)) felszerelt, 4x50W-os (4Ω-nál), teljes értékű, D-osztályú erősítő, egyedi operációs rendszerrel (osKar), amely egy négymagos, 1,5 GHz-es belső processzoron fut.

A tiszta hangzást biztosító Kommander-KA02 I a csatlakoztatott hangszórók teljes körű vezérléséről képes gondoskodni – önálló meghajtó egységként, illetve összetettebb és magasabb igényeket támasztó alkalmazásokban más K-array erősítőkkel kombinálva. Ezenkívül REST API alkalmazásával az Oscar operációs rendszer más gyártók távvezérlő rendszereivel is egyszerűen integrálható.

A dedikált K-array Connect mobilalkalmazás felhasználóbarát kezelőfelületet biztosít a DSP paraméterek távvezérléséhez, valamint a jelútválasztás egyszerű konfigurálásához.

A K-framework3 kezelő- és vezérlőszoftver olyan szakemberek és üzemeltetők számára készült, akik nagyszámú egység tervezéséhez és hangolásához keresnek vezetékes LAN-on keresztül használható hatékony eszközt.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Kategória:
Cikkszám: KA02 I
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.
Sajnos nincsen találat.