IE 500 PRO Smoky Black

Professzionális monitor fülhallgató

236.700 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kedvencekhez
Leírás

Tekintélyt parancsoló hallójárati monitorozó fülhallgató rendkívül nagy felbontással, még magas hangnyomás szinteken is torzításmentes hangközvetítéssel. A miniatűr, 7 mm-es meghajtó az újonnan kifejlesztett TrueResponse technológia segítségével garantálja a mindössze 0,08%-os torzítási tényezőt. Rendkívül kompakt és ergonomikus kialakításának köszönhetően a fülhallgató biztosan és kényelmesen illeszkedik minden hallójáratba.

IE_500_PRO_Product_mood_shot_W5A0496

Áttekintés

Nagy felbontású hang – a legfinomabb részletekig – precíz, pontos hangszínnel, még szélsőséges hangnyomás szinteken is. Az IE 500 PRO a nagy erőt ötvözi a tisztasággal bármilyen helyszínen, a világ bármely színpadán. A csavart érpáros kábelnek köszönhetően nagy hangerőnél is kényelmesen működtethető, így a szakemberek még a legfinomabb részleteket is irányításuk alatt tarthatják. A dinamikus 7 mm-es meghajtó az újonnan kifejlesztett TrueResponse technológiát használja, amely javítja a membrán természetes erősségeit, és megszünteti a más meghajtórendszerek esetében előforduló stressz tényezőket. A torzítás, a visszacsatolás csúcsok és az átfedő frekvenciatartományok többé nem jelentenek gondot. A torzítási tényezőt az eddig elképzelhetetlen 0,08%-os értékre optimalizálták. A miniatűr formatervezés egy eddig elképzelhetetlennek tűnő, lapos kialakítást tett lehetővé, amely kényelmesen és biztosan illeszkedik minden hallójáratba. A mellékelt szilikon és memóriahab adapterek javítják az illeszkedést és az árnyékolást, és olyan érzést nyújtanak, mintha személyre szabottan készülnének. Az IE 500 PRO még szélsőséges mozgás esetén is biztosan illeszkedik a külső fülbe, ugyanakkor másodpercek alatt behelyezhető, illetve eltávolítható. Az innovatív, ütésálló kábelcsatorna (szabadalmaztatás alatt) természetesen cserélhető.

A legnagyobb felbontású, torzításmentes hangra vágyik fokozatos tónusmélységgel akár maximális hangnyomás szinteken is? Akkor az IE 500 PRO a legjobb választás.

IE_500_PRO_Product_shot_InUse_W5A1265

Jellemzők

 • Újonnan kifejlesztett, dinamikus, 7 mm-es széles sávú jelátalakító rendkívül finom felbontású, semleges hangzással
 • Leválasztható, csavart érpáros kábel a kiváló testhang ellenállásért
 • A TrueResponse meghajtórendszer homogén és alacsony torzítású közvetítéssel csökkenti az akusztikus stressz tényezőket
 • Az ergonomikus, kompakt házkialakítás nagyfokú kényelmet és jó illeszkedést biztosít
 • Kiváló árnyékolás a fülrész optimalizált formájának, valamint a rugalmas szilikon és habszivacs dugóknak köszönhetően
 • Színpadra is alkalmas koncepció kábel innovatív kábelcsatornával (szabadalmaztatása folyamatban)

Nagy felbontás, erős középtartományok

Az IE 500 PRO segítségével a zenészek megbízhatóan elhelyezhetik magukat a mixben, és még a leghangosabb színpadokon is jól hallhatják a többi hang vagy hangszer legfinomabb részleteit is. Az alacsony ellenállású rendszer a TrueResponse technológiának köszönhetően kristálytiszta és torzításmentes teljesítményt nyújt. Nagy felbontás, erős középtartományok, pontos hangszín és minden színpadra alkalmas, tartós kialakítás… az IE 500 PRO hűen képviseli az egész IE sorozat filozófiáját: “MoreMe”, vagyis “többet magamból”. Érzékeljen többet, gyakoroljon nagyobb kontrollt, és tegye magabiztosan a saját hangját a mixbe.

Új generációs dinamikus meghajtók

Az intenzív fejlesztőmunka eredményeképpen elkészült egy nagy teljesítményű, dinamikus meghajtó, amely mindössze 7 mm átmérőjű membránjával a teljes frekvenciaspektrumot lefedi. Így az átmeneti frekvenciák területén tapasztalható interferenciák és fáziskülönbségek ki lettek küszöbölve. A háromcsatornás szellőzésű mágnesrendszer jelentős mértékben csökkenti a torzítási tényezőt, a hallójárat irányába kialakított kétkamrás abszorber pedig minimálisra csökkenti az egyébként természetesen előforduló rezonancia csúcsokat. Az eredmény: a hang még magas hangnyomás szinteken is kristálytiszta és torzításmentes marad. Az IE 500 PRO tehát akár a leghangosabb színpadokon eltöltött több óra után is védi a hallását. Professzionális használat során a mixben korábban elveszett hang hirtelen hallhatóvá válik.

Nem csupán a hang illeszkedik azonban a füléhez…

…az IE 500 PRO órákon keresztül kényelmesen és biztosan illeszkedik a fülébe. Akár szilikon, akár viszkoelasztikus memóriahab dugókat is választhat ahhoz, hogy személyre szabottan hozzáillessze a fülhallgatót saját hallójáratának szerkezetéhez és mélységéhez, ezáltal biztosítva az órákig tartó kényelmes viselést. A süllyesztett csatlakozóval ellátott tartós és innovatív kábelcsatornáknak köszönhetően az IE 500 PRO a legkeményebb éjszakákat is kibírja a színpadon. Újra meg újra.

Mit tartalmaz a csomag?

 • 1 IE 500 PRO
 • 3 szilikon adapter (S, M, L)
 • 3 habszivacs adapter (S, M, L)
 • 1 szállítótok
 • 1 tisztítóeszköz
 • 1 db 6,3 mm-es jack átalakító
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Headset viselési mód

Hallójáratba dugható

Hifi jellemzők

Vezetékes, Zárt

Hifi viselési mód

Hallójáratba dugható

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

HD 490 PRO Plus

Professzionális referenciakategóriás stúdiófejhallgató

189.300 Ft

HD 490 PRO

Professzionális referenciakategóriás stúdiófejhallgató

157.700 Ft
Sajnos nincsen találat.