HDV 820 EU

High-end fejhallgató erősítő

1.052.990 Ft

A gyártó oldalán megvásárolható

2 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Az új HDV 820 a Sennheiser következő generációs digitális fejhallgató-erősítője. Ez a Németországban tervezett és gyártott audiofil remekmű a csúcsminőségű audiofil fejhallgató-sorozat tökéletes kiegészítője. A továbbfejlesztett alkotóelemeknek köszönhetően most még nagyobb precizitást és még tökéletesebb hangminőséget biztosít. A legmodernebb digitális-analóg átalakítás technológiával bíró HDV 820 állandó, szimmetrikus jelfeldolgozást, valamint rendkívül alacsony harmonikus torzítást kínál, az eredetihez hű, tökéletes zenei élmény jegyében.

A referencia minőségű fejhallgatók tökéletes partnere.

Két dolog van, ami a tökéletességre törekvőket jellemzi: sohasem tekintenek semmit sem befejezettnek, és képesek mindenből a legextrémebb dolgokat kihozni, területükön tevékeny részt vállalva a jövő alakításában. Lépj be a HDV 820 világába, és bizonyosan megváltozik majd, ahogyan a zenét hallgatod és megtapasztalod. Ez azt jelenti, hogy egy olyan fejhallgatóval fogsz rendelkezni, amely képes a HDV 820 által közvetített rendkívül kiváló minőségű audio jelet ugyanolyan magas színvonalon megszólaltatni.

A küldetés: a legjobb tökéletesítése

Ha csúcskategóriát képviselő audio eszközöket készítesz, akkor egy még jobb megalkotása a leggyümölcsözőbb feladat, amit a Sennheisernél el tudunk képzelni. Ez volt az előttünk álló feladat a HDV 820 megtervezésénél is. Új technológiai területekre kalandozva még több lehetőséget találtunk a valósághűbb hangvisszaadásra, amelyet elérhetővé szerettünk volna tenni legigényesebb ügyfeleink számára.

A hangzás: hogy a nagyszerű fejhallgatók minden képességüket kibontakoztathassák

Tényleg minden képességüket. Ezt biztosítja a HDV 820 a Te fejhallgatód számára is. Így csak a fejhallgatón múlik, hogy mindezt hallhatóvá tegye. Két – egyébként ugyanolyan – hangszer különböző hangszínét. Egy zenekar zenészei közötti távolságot, valamint az énekes megszólalása előtti feszültséget. Mindez ott van, hogy felfedezhesd.

A technológia: csakis a felülmúlhatatlan a megfelelő

Minél fejlettebb a technika, annál magasabbak az elvárások. Az új HDV 820 lelke egy félelmetes ESS SABRE32 DAC (digitális-analóg konverter), amely 32 bites felbontásával és 384 kHz-es mintavételi gyakoriságával felülmúlja az előző generáció teljesítményét. Az erősítő akár a 12,3 MHz-es DSD256 fájlok lejátszására is képes.

A megjelenés: a látvány is tükrözze a hangzást

A HDV 820 számára – egy hihetetlenül valósághű hangzásélményt nyújtó audio eszközhöz illően – olyan külsőt terveztünk, amelyre öröm ránézni. Az erősítő egy új, eloxált fekete bevonatot és fehér LED-eket kapott, melyek megtervezésénél az volt a fő szempont, hogy tökéletesen harmonizáljanak a Sennheiser csúcskategóriás zászlóshajója, a HD 800 S fejhallgató megjelenésével – apropó: egy ideális páros a páratlan audiofil hangzásélmény eléréséhez.

A kompatibilitás: a rendkívüli hangzás utat tör magának

Az audio kimenetek széles választékának – többek között az XLR3, XLR4, 6,3 mm-es és 4,4 mm-es Pentaconn aljzatnak – köszönhetően egyszerű optimális megoldást találnod fejhallgatód HDV 820-hoz történő csatlakoztatásához. Kiválóan teljesít digitális források esetén – legyen szó optikai, koaxiális vagy USB-n keresztül történő csatlakoztatásról –, valamint szimmetrikus (XLR) és aszimmetrikus (RCA) analóg bemeneteket is kínál. A HDV 820 egy dedikált, országspecifikus tápkábellel kerül forgalomba.

Mit tartalmaz a csomag?

  • HDV 820 Headphone Amplifier
  • Power supply cable (depending on region; EU, UK, US, CN, KR)
  • Quick guide
  • Safety guide
  • Microfiber cloth
  • USB flash drive (SD-U16L version) with instruction manual (as PDF file) and driver software for Microsoft Windows operating systems
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Hifi jellemzők

Erősítő

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

HD 620S

Zárt, audiofil fejhallgató

135.990 Ft

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft
Sajnos nincsen találat.