Weboldalunk megújult 

HD 660S2

Nyitott Hifi fejhallgató

233.990 Ft

A gyártó oldalán megvásárolható
Leírás

Élvezd zenéid egy teljesen új szinten. A belsőséges, nyugodt hangzás kiemelkedő precizitással és kivételes kényelemmel párosul – ráadásul most a kiterjesztett mélyhang révén még megindítóbb élményben lehet részed.

  • Egyedülállóan erős, szellőző mágnesrendszer a minimális torzítás érdekében
  • Rendkívül könnyű alumínium hangtekercs 300 ohmos impedanciával a kiváló impulzusválaszért
  • A belsőséges hangzás nagyszerű hangszínnel és pontos mélyhanggal
  • Plüss fülpárnák és nyitott kialakítás a maximális kényelem érdekében
  • Kiváló minőség – Németországban tervezve, Írországban gyártva
Lettél már valaha libabőrös az olyan valóságos hangzástól, mintha a hang forrása veled egy szobában lenne? A kímélő HD 660S2 segít, hogy a zenét szerető embereket még mélyebb és bizalmasabb kapcsolatba kerülhessenek kedvenc dalaikkal és előadóikkal. A lélegzetelállító felbontással és precizitással minden eddiginél közelebb kerülhetsz a hangszerekhez és az énekesekhez. A hangzás mégis természetes és kiegyensúlyozott, egyáltalán nem durva vagy tolakodó.
A jellegzetesen meleg és hívogató kialakítás, valamint a kiterjesztett mélyhang kombinációja révén a hallgatás igazán kellemes élménnyé válik. Utánozhatatlan kényelmével pedig már szinte könyörög, hogy soha ne érjen véget a zene. A HD 660S2 több világ legjobb funkcióit ötvözve olyan belsőséges élményt nyújt, amely nélkül nem szeretnél, de nem is érdemes élni.
Az audiofileket jellemzően nem nagyon izgatja a mélyhang. Emiatt könnyen hanyaggá válthat a hangvisszaadás, ami nagyon zavaró lehet. Ez pedig nagyon sajnálatos – mert a zene sokkal több rejt magában, mint pusztán a lábdob dübögését. Tudtad, hogy egy 5 húros basszusgitár alsó B húrja 30,9 Hz-en rezeg? Vagy hogy egy koncertzongora legalacsonyabb hangja 27,5 Hz-en szólal meg? Természetesen a kiterjesztett mélyhanggal a basszusban erős műfajok is fantasztikusan szólnak.
Itt bújik elő a nyuszi a kalapból. A legalacsonyabb frekvenciákon a hangnyomás megduplázásával megőriztük a rendkívüli precizitást és egyensúlyt a teljes mély- és középmély-hangtartományban, illetve még azon túl is. A leglenyűgözőbb azonban az, ahogyan ez a hallgatási élményt befolyásolja. A legalacsonyabb hangnál lévő kiterjesztés mindent megváltoztat – mivel több helyet biztosít a hangzás számára. A mélyebb háttér előtt a magashangok ragyogóbbak, a hangszíntér mélyebb, az érzelmek pedig erősebbek lesznek.
A HD 660S2 velúr fülpárnái csak az érezhető élvezetet nyújtják. A pontos akusztikus pozicionáláshoz megfelelő feszességnek és a rugalmas párnázásnak köszönhetően a fejpánt nem vonja el a figyelmet a zenéről. A nyitott hátú HD 660S2 még a szuperhosszú zenehallgatások során is rendkívül kényelmes szellőzést nyújt füleidnek.
Az alacsony össztömeg és az ergonomikus fejpánt révén nem nehezedik kényelmetlenül a fejtetődre a fejpánt. Az Írországban gyártott kiváló minőséggel kombinálva pillanatok azon kapod magad, hogy sosem szeretnéd levenni a fejhallgatót, amelyet ugyanolyan kellemes viselni, mint amilyen szívmelengető hangzást nyújt.
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Headset viselési mód

Kagylós

Hifi jellemzők

Nyitott, Vezetékes

Hifi viselési mód

Kagylós

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft
Sajnos nincsen találat.