EXPAND Vision 3T Bundle

Komplett videokonferencia megoldás

1.203.990 Ft

5 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

A EXPAND Vision 3T Bundle előnyei

Minden az egyben videóskonferencia csomag a Microsoft Teams Roomshoz, Android™ rendszeren a mai hibrid munkavállalók számára. Egyszerűen beállítható, könnyen telepíthető. Élvezze a kiváló videót és hangot, amely közelebb hozza Önt kollégáihoz, akár távolról, akár az irodában dolgozik. Egyedülálló algoritmusokkal és akusztikával tervezték, amelyek segítik az agyat a tájékozódásban és a fókuszálásban a hibrid találkozókon.

Alakítsa tárgyalótermét  ezzel az egyetlen csomaggal egy csapásra a produktivitás központjává, és egyesítse a kollégákat helytől függetlenül. Az EXPAND Vision 3T Core videoeszköz az EXPAND 80T kihangosítóval párosítva gondoskodik arról, hogy Ön tisztán látható és hallható legyen, az EXPAND Control tablettel pedig könnyedén irányíthatja a megbeszéléseit.

Főbb jellemzők

  • All-in-one meeting megoldás (videó, hang, kontrol)
  • Egyszerű beállítás
  • Könnyű karbantartás
  • Microsoft Teams minősítés
  • Egyérintéses csatlakozás

Bundle tartalom:

EXPAND Vision 3T Core + EXPAND 80T + EXPAND Control

EXPAND Vision 3T Core

Nagyfelbontású videokonferencia eszköz Microsoft Teams Roomshoz Android™ rendszeren a mai intelligens irodákhoz. Csatlakozzon a megbeszélésekhez egyetlen érintéssel, és élvezze a teljes Microsoft Teams élményt. Beépített zajkioltó mikrofonokkal, egyérintéses csatlakozással, 4K felbontású széles látószögű kamerával és MS tanúsítvánnyal. Igazán könnyű beállítás és karbantartás teszi még élvezetesebbé a használatát.

EXPAND 80T

Bluetooth® kihangosító, amely egy akár 16 résztvevős megbeszélést is képes kiszolgálni – és a kollégákat a világ bármely pontjáról a beszélgetésbe vonni. 

A hat adaptív, hangnyalábformáló mikrofonnak, valamint az emberi hangot a terem visszhangjától és a környező zajoktól intelligensen leválasztani képes DSP-nek köszönhetően az EXPAND 80 a teremben tartózkodó minden résztvevő hangját hallhatóvá tudja tenni, illetve a távolról bekapcsolódó kollégákat is jobban be tudja vonni a beszélgetésbe. 

Az EXPAND termékcsalád tulajdonságait magában hordozó EXPAND 80 egy olyan audio eszköz, amelyet kifejezetten a különböző helyszíneken és időzónákban dolgozó szakemberek különféle igényeihez igazítottak és együttműködésük elősegítéséhez terveztek. A főként közepes és nagyméretű termek kiszolgálását célzó EXPAND 80 tovább szélesíti a tárgyalótermekhez kínált termékválasztékot, valamint híven tükrözi az EPOS azon törekvését, hogy a kollégákkal és ügyfelekkel folytatott beszélgetéseket egy egyszerű plug-and-play működésen keresztül lehetővé tegye.

EXPAND Control

Az EXPAND Control táblagép tárgyalóterem-vezérlőként vagy ütemezési panelként szolgál, zökkenőmentesen integrálódva bármely tárgyalóterem vezető UC-megoldásaival. A problémamentes telepítés és a rugalmas, rendezett rögzítési lehetőségek intuitív felhasználói élményt biztosítanak, amely gyors üzembe helyezést és használatot tesznek lehetővé.

A falra szerelt ütemező panelként használva a kompakt érintőképernyő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtekintsék a helyszínt és az értekezlet részleteit, vagy akár a helyszínen foglalhassanak le tárgyalótereket. A táblagép oldalán található többszínű LED-jelzők mutatják az elérhető tárgyalótermeket.

A táblagép tárgyalótermi vezérlőként való használatával könnyedén párosítható az EXPAND Vision videokonferencia-megoldásaival, így minden alkalommal gondmentes megbeszéléseket biztosít.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

ADAPT 361

Bluetooth headset, ANC, USB-C dongle

124.990 Ft

ADAPT 461T

Nyakpántos bluetooth headset MS Teams tanúsítvánnyal

119.990 Ft

ADAPT 461

Nyakpántos bluetooth headset

119.990 Ft

ADAPT 660 AMC

EPOS x Aston Martin F1™ Team társmárkás bluetooth headset

250.990 Ft

ADAPT 661

Bluetooth headset, ANC, USB-C dongle

220.990 Ft
Sajnos nincsen találat.