Keresés
bejegyzés típusa
 • Minden találat
 • Termékek
 • Bejegyzések
 • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

EXPAND Vision 1M

USB konferenciatermi kamera

350.990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kedvencekhez
Leírás

Az EXPAND Vision 1M egy könnyen használható USB-kamera, melyet kis és közepes méretű tárgyalótermekhez terveztek. Ez a kamera a tárgyalóhelyiség meglévő eszközparkjának moduláris részeként, illetve saját eszközhasználattal (BYOD) bonyolított megbeszélések képrögzítőjeként is kiválóan megállja helyét.

 Tanúsítványok

 • Microsoft Teams
 • Zoom

 Főbb jellemzők

 • Rugalmas tárgyalótermi használat
 • Professzionális képi megjelenítés
 • Tanúsítványokkal igazolt, megbízható működés
 • Letisztult, elegáns dizájn
 • Közvetlen adatvédelem

 A csomag tartalma

 • EPOS EXPAND Vision 1M USB-kamera
 • Falikonzol
 • 3 m-es USB-C–>USB-A 3.0 videókábel
 • Biztonsági útmutató

Konferenciakamera a megbeszélések hatékony lebonyolítása jegyében

A kamera üzembehelyezése a meglévő infrastruktúrától függetlenül könnyedén elvégezhető. A zökkenőmentes videohívásokat intelligens képkivágás segíti, melynek segítségével az összes résztvevő megjeleníthető a képernyőn. A központi eszközkezelő platformon, az EPOS Manageren keresztül a kamera beállításainak konfigurálásával bármely környezetben tökéletes kép érhető el.

 Rugalmas tárgyalótermi használat – A kamera bármely tárgyalótermi környezetben működőképes. A meglévő infrastruktúrába is tökéletesen beilleszthető, de saját eszközhasználat (BYOD) esetén is megállja helyét.

 Professzionális képi megjelenítés – A 4K felbontásnak és intelligens képkivágásnak köszönhetően a helyiségben tartózkodók mindegyikét megjelenítő, profi videohívásokat bonyolíthatsz.

 Tanúsítványokkal igazolt, megbízható működés – A kamera a vezető UC-megoldásokra vonatkozó tanúsítványokkal rendelkezik és bármilyen Android vagy Windows környezetben működik.

 A kamera bármely tárgyalótermi környezetben működőképes. Az EXPAND Vision 1M a meglévő infrastruktúrába is tökéletesen beilleszthető, de saját eszközhasználat (BYOD) esetén is megállja helyét.

 Laptoppal való használatnál automatikus hardverfelismerés: Ez a könnyen kezelhető USB-kamera bármely BYOD (saját eszközhasználatot támogató) tárgyalókörnyezetbe tökéletesen beilleszthető. Szuperegyszerű egykábeles csatlakoztatás – USB-hubbal kombinálva hangszóró, kivetítő, internet és tápkábel csatlakoztatására is van lehetőség.

 Saját meglévő tárgyalótermi megoldásodba is tökéletesen beilleszthető : Élvezd a beépített rendszerek által nyújtott előnyöket. Csatlakoztasd az EXPAND Vision 1M-et a központi számítógéphez és élvezd a nagyszerű kép- és hangminőség, valamint az egyszerű videokonferencia-kezelés kínálta előnyöket.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

ADAPT 361

Bluetooth headset, ANC, USB-C dongle

124.990 Ft

ADAPT 461T

Nyakpántos bluetooth headset MS Teams tanúsítvánnyal

119.990 Ft

ADAPT 461

Nyakpántos bluetooth headset

119.990 Ft

ADAPT 660 AMC

EPOS x Aston Martin F1™ Team társmárkás bluetooth headset

250.990 Ft

ADAPT 661

Bluetooth headset, ANC, USB-C dongle

220.990 Ft
Sajnos nincsen találat.