Cikkszám: 1000202
Cimkék:

EXPAND 80

UC optimalizált prémium irodai kihangosító

325.990 Ft

10 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Az EXPAND 80 sorozat az EPOS saját termékválasztékának első olyan méretezhető, Bluetooth® kihangosítója, amely egy akár 16 résztvevős megbeszélést is képes kiszolgálni – és a kollégákat a világ bármely pontjáról a beszélgetésbe vonni.

A hat adaptív, hangnyalábformáló mikrofonnak, valamint az emberi hangot a terem visszhangjától és a környező zajoktól intelligensen leválasztani képes DSP-nek köszönhetően az EXPAND 80 a teremben tartózkodó minden résztvevő hangját hallhatóvá tudja tenni, illetve a távolról bekapcsolódó kollégákat is jobban be tudja vonni a beszélgetésbe.

Az EXPAND 80 páratlan, szabadalmaztatás alatt álló, függesztett hangszóródobozban elhelyezkedő, nagyteljesítményű, kistorzítású hangszórója elsőosztályú hangzással tölti meg a termet, továbbá a kiváló, kétirányú működésnek köszönhetően párhuzamos beszédet, ezáltal természetes beszélgetési élményt tesz lehetővé a résztvevők számára. Két kiegészítő mikrofon – EXPAND 80 Mic – hozzáadásával a még nagyobb (max. 32 fős) megbeszélések esetén fellépő igények is kielégíthetők, miközben az optimális működés és az egyszerű használat jegyében kialakított, intelligens kábelkezelésnek köszönhetően a tárgyalóasztal megjelenése is professzionális és stílusos marad. Az EXPAND 80 helytől és időtől függetlenül lehetőséget kínál a valós időben történő megbeszélésekhez és egyeztetésekhez, ami nagyban képes hozzájárulni a csapat együttes teljesítményének növeléséhez.

Az EXPAND 80 sorozat ráadásul a hangzásélmény további fokozására is lehetőséget ad, mivel a résztvevők Bluetooth®, USB-C vagy NFC kapcsolaton keresztül is könnyedén kapcsolódhatnak hozzá. Ezenkívül a többpontos csatlakoztatási lehetőség, az egyszerű felhasználói kezelőfelület és a kedvenc hangasszisztenshez történő egygombos hozzáférés dinamikus konferenciabonyolítást tesz lehetővé. 

Elsőosztályú kivitelezés, jellegzetes skandináv stílusú megjelenés – az EXPAND 80 kényelmes kábelvezetésű, kompakt, könnyű konstrukciója kiváló minőségű alapanyagokból készül. A szövetrészt az a híres Kvadrat textilipari vállalat tervezte, amely a kiváló tulajdonságokkal bíró, innovatív designer textíliák gyártásának nemzetközi élharcosa volt. Azon túl, hogy ez az anyag minimalista stílust kölcsönöz az eszköz számára, a hangzás tökéletesítéséhez is hozzájárul.

Az EXPAND termékcsalád tulajdonságait magában hordozó EXPAND 80 egy olyan audio eszköz, amelyet kifejezetten a különböző helyszíneken és időzónákban dolgozó szakemberek különféle igényeihez igazítottak és együttműködésük elősegítéséhez terveztek. A főként közepes és nagyméretű termek kiszolgálását célzó EXPAND 80 tovább szélesíti a tárgyalótermekhez kínált termékválasztékot, valamint híven tükrözi az EPOS azon törekvését, hogy a kollégákkal és ügyfelekkel folytatott beszélgetéseket egy egyszerű plug-and-play működésen keresztül lehetővé tegye.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Headset jellemzők

Konferencia mód, Multimédia és zenehallgatás

Gamer platform

Mobiltelefon, Tablet

Headset eszközcsatlakozás

Asztali telefon, Mobiltelefon, Tablet

Headset felhasználás

Iroda

Cikkszám: 1000202
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

ADAPT 361

Bluetooth headset, ANC, USB-C dongle

124.990 Ft

ADAPT 461T

Nyakpántos bluetooth headset MS Teams tanúsítvánnyal

119.990 Ft

ADAPT 461

Nyakpántos bluetooth headset

119.990 Ft

ADAPT 661

Bluetooth headset, ANC, USB-C dongle

220.990 Ft

IMPACT 1060T

Kétfüles bluetooth irodai headset (Microsoft Teams)

139.990 Ft

IMPACT 1060

Kétfüles bluetooth irodai headset

139.990 Ft

IMPACT 1061T

Kétfüles bluetooth irodai headset töltőállvánnyal (Microsoft Teams)

165.990 Ft
Sajnos nincsen találat.