Cikkszám: 509329
Cimkék:

EW-DX MKE 2 / 835-S SET (R1-9)

Digitális kétcsatornás kombó szett

1.006.900 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kedvencekhez
Leírás

A kombó szett tartalma: 1 db EW-DX SKM-S (MUTE-kapcsolós kézimikrofon), 1 db MMD 835 kapszula (kardioid, dinamikus), 1 db EW-DX SK (vezeték nélküli zsebadó), 1 db MKE 2 (gömbkarakterisztikájú, csíptetős lavalier mikrofon), 1 db EW-DX EM 2 rack-be építhető vevőegység (2-csatornás) és 2 db BA 70 tölthető akku.

A több évtizedes kutatómunka során kifejlesztett, kifinomult technológiákkal felvértezett Sennheiser EW-DX leegyszerűsíti a professzionális munkafolyamatokat és könnyen méretezhetővé teszi a digitális UHF rendszereket. A korszerű funkciókat és különféle hardverlehetőségeket kínáló sorozat hálózatba köthető rendszerei zökkenőmentesen integrálhatók az egyetemi és vállalati kampuszok, valamint az élőprodukciók meglévő infrastruktúrájába. A rendszer a környezet gyors felmérését követően egyenlő távolságot tartva kijelöli a csatornákhoz a megfelelő szabad frekvenciákat, miközben a Sennheiser Control Cockpit és a Wireless Systems Manager szoftveren, valamint a Smart Assist alkamazáson keresztül a távoli felügyelet is könnyedén megoldható. A készüléken belüli töltési lehetőség, a 12 órás akku-üzemidő és az akár 88 MHz-es kapcsolási sávszélesség csak néhány azon jellemzők közül, amelyek miatt érdemes az EW-DX-et munkaeszközödül választanod.

 A legjobb választás professzionális felhasználók, vállalkozások és oktatók számára.

Univerzális kombó szett digitális vezeték nélküli alkalmazásokhoz, 2-csatornás vevőegységgel, kézimikrofonnal és zsebadóval, valamint csíptetős mikrofonnal.

 134 dB-es bemeneti dinamika-tartomány – a szabadalmaztatott Sennheiser SePAC kodeknek köszönhetően egyáltalán nem kell erősítést beállítani a vezeték nélküli adóegységeken.

 • Az AutoScan funkció a környezet gyors átvizsgálását követően egyenlő távolságot tartva kijelöli a csatornákhoz a megfelelő szabad frekvenciákat – nincs szükség semmiféle RF-szakértelemre.
 • Hálózatba köthető, ami lehetővé teszi a Sennheiser Control Cockpit és a Wireless System Manager (WSM – 2023-ban elérhető) szoftverrel, illetve a más gyártók médiavezérlő-rendszereivel történő távvezérlést (távvezérlő plug-in-en keresztül).
 • 25 méteres hatótávolságon belül a Bluetooth Low Energy kapcsolaton keresztül működő Smart Assist alkalmazással még inkább leegyszerűsíthető a beállítás és a távvezérlés (2023-ban elérhető).
 • Bizalmas tartalmak biztonságos továbbítása AES 256 titkosítással.
 • Akár 12 óra üzemidő a tölthető BA 70 lítium-ion akkuval (tartozék).
 • Funkciógombok – az összes adóegység-beállítás vezérlése közvetlenül a kézimikrofonról (a gombzár funkciót is beleértve).
 • E-Ink kijelző az AOD (Always on Display) információkhoz – a paraméterek az akku kivételét követően is megjelennek a kijelzőn.
 • Egyenlő csatornatávolság az egyszerű intermodulációmentes csatorna-kiosztáshoz. Standard Mode: 600 kHz-es távolságot tartva akár 146 csatorna is kiosztható; Link Density (LD) Mode: 300 kHz-es távolságot tartva akár 293 csatorna is kiosztható.
 • 88 MHz-es kapcsolási sávszélesség.
 • Kiskésleltetésű (1,9 ms) vezeték nélküli átvitel a szabadalmaztatott Sennheiser SePAC audio kodekjének köszönhetően.
 • Digitális audio TRIM
 • Töltőérintkezőkkel ellátott adóegységek a készüléken belüli töltéshez, CHG 70N töltővel (külön megvásárolható).
 • Szabvány Sennheiser kapszula-interfész – számos Sennheiser és Neumann kapszulával (külön megvásárolható) kompatibilis.
 • Változatos töltési lehetőségek: CHG 70N, L 70 USB, LM 6070 Modul (L 6000 rack-es töltőállomáshoz) (2023-ban érhető el).
 • Világszerte használható (egyes frekvenciák a helyi rádiófrekvenciás szabályozás hatálya alá tartozhatnak).
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Felhasználási mód

Előadás és prezentáció, Élőzene, Színházi hang

Tulajdonságok

, ,

Wireless átvitel módja

Digitális

Cikkszám: 509329
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.