Keresés
bejegyzés típusa
 • Minden találat
 • Termékek
 • Bejegyzések
 • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Cikkszám: C119-3007-P810
Cimkék:

Conversation Clear Plus

True Wireless hallássegítő fülhallgató

332.900 Ft

A gyártó oldalán megvásárolható
Leírás

Élvezze a kristálytisztán hallható beszélgetés örömét ezzel az elegáns fülhallgatóval. A beszédhangok automatikusan beállított feljavításának köszönhetően minden egyes szó könnyebben érthetővé válik. Azt hallhatja jobban, amit csak szeretne — és amikor csak szeretné. A Conversation Clear Plus nem hallókészülék, és nem a halláskárosodás kezelésére szolgál.

Gyakran meg kell kérnie a partnerét, hogy ismételje meg, amit mondott? Vagy éppen hegyeznie kell a fülét, hogy meghallja, amit mondanak? Egyszerűen tegye fel a vezeték nélküli fülhallgatót, és máris tisztábban fog hallani, amikor csak úgy kívánja a helyzet. A városi nyüzsgésben, az irodai munka során vagy éppen otthon, családi körben — a könnyed beszélgetés kulcsa már ott is van a kezében.

A Conversation Clear Plus fülhallgatóval gond nélkül és tisztán hallhatja a beszélgetést. Ráadásul a megvásárlása és a használata is gyerekjáték. Ugyanakkor az egyszerűség és a kényelem csak a felszín — a fülhallgató belül páratlan csúcstechnológiát rejt. Még azt is meg tudja határozni, hogy Ön éppen milyen környezetben tartózkodik, és ennek megfelelően optimalizálja a beszédhangokat.

A háttérből érkező hangok gyakran megnehezítik az elhangzottak megértését. Ezért a Conversation Clear Plus a legfejlettebb technológiák — például aktív zajkioltás és nyalábformálás —segítségével tökéletes pontossággal választja el a beszédhangokat a zajtól.

Ha esetleg csak csendre és nyugalomra vágyna, úgy is beállíthatja a zajkioltást, hogy szinte mindent kizárjon. De mit kell tennie, ha később mégis hallani szeretne valamennyit a környező hangokból? Egyszerűen állítsa magasabb értékre a külső hangok szintjét, és máris többet fog hallani belőlük.

A kívánt hangforráshoz csatlakoztatva a Conversation Clear Plus automatikusan az éppen fogyasztani kívánt tartalom típusához igazítja a hangzást. Egy podcastot vagy valamilyen hangzó szöveget szeretne meghallgatni? A fülhallgató felismeri az adott tartalom típusát — és automatikusan az ideális mértékben javítja fel a beszéd hangzását.

Ráadásul telefon- és videóhívásokhoz is kiválóan alkalmas. Hívás közben többé nem kell hegyeznie a fülét, hogy megértse a másik felet a környezeti zaj mellett is. Hiszen a Conversation Clear Plus beszédhangjavító és aktív zajkioltó funkciójával figyelmét maradéktalanul a beszélgetőpartnerének szentelheti anélkül, hogy bármiféle zaj megzavarná ebben.

Conversation Clear Plus
 • Az automatikus szituációfelismerő funkcióval a beszédhangjavítást az adott környezethez igazíthatja
 • Az aktív zajkioltás segítségével kizárhatja a zajokat, elrelaxálhat, ugyanakkor jobban fókuszálhatja a figyelmét
 • Az Ambient Awareness funkció észleli a környezeti hangokat, így azt is jobban hallani fogja, mi történik a környezetében
 • A Conversation Clear App alkalmazás egyszerű beállításokat és személyre szabott megoldást biztosít
 • Bármilyen Bluetooth-eszközhöz csatlakozhat, legyen szó okostelefonról, laptopról, táblagépről vagy éppen okostelevízióról
 • Élvezze a médiatartalmak kristálytiszta hangminőségét az automatikusan optimalizált beszédhang, zene vagy film hangzásprofiloknak köszönhetően
 • A beszédhangjavítás és az aktív zajkioltás kiváló hangzást biztosít a hívások közben

A csomag tartalma

 • Conversation Clear Plus True Wireless vezeték nélküli fülhallgatók
 • Fülbetét 3 féle méretben
 • Füladapter 3 féle méretben
 • Töltőtok és USB-C-kábel
 • Gyors útmutató és biztonsági útmutató

 

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Cikkszám: C119-3007-P810
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft

HD 660S2

Nyitott Hifi fejhallgató

233.990 Ft
Sajnos nincsen találat.