Cikkszám: C508682
Cimkék:

AMBEO Soundbar | MAX

AMBEO Soundbar

Akciós termék

Original price was: 974.990 Ft.Current price is: 739.990 Ft.

A gyártó oldalán megvásárolható

5 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

AMBEO Soundbar

A többhangfalas házimozi-rendszerek képességeit egyetlen elegáns, korszerű eszköz formájában megvalósító AMBEO Soundbar eddig nem tapasztalt minőségű otthoni 3D-s hangzásélményt nyújt.

ambeo soundbar

Hihetetlenül magával ragadó 3D-s hangzás

A 13 csúcsminőségű hangszóróval rendelkező AMBEO Soundbar 5.1.4-es hangzásélményt kínál, miközben plusz mélynyomó hozzáadása nélkül is rendkívül mély, 30 Hz-es basszust biztosít. A továbbfejlesztett helyiségkalibrációnak köszönhetően pedig nappalidhoz igazított, stúdióminőségű, háromdimenziós hangzástér vesz körül.

Egy stúdió minőségű hangzásélmény

A tervezés a valósághűbb magas- és mélytartomány,a tágasabb hangzástér, és az eddig szinte elképzelhetetlen részletgazdagság jegyében történt. Az AMBEO Soundbar lehetővé teszi, hogy a hangzásélményt a beépített EQ és a saját ízlésednek megfelelően beállítható háromféle egyedi AMBEO 3D üzemmód segítségével személyre szabottá tedd.

Érezni fogod. Akaratlanul is érezni fogod.

A soundbar öt csúcsminőségű, stúdióhangzást közvetítő magassugárzót, hat rendkívül mély, 30 Hz-es basszust biztosító, messzire sugárzó mélysugárzót, valamint az éneket lélegzetelállító precizitással visszaadó középsugárzókat tartalmaz.

Az AMBEO Soundbar eddig nem tapasztalt 3D-s otthoni hangzásélményt kínál.

3D-s hangzás, virtualizációs technológián keresztül

Az AMBEO Soundbar nappalid és a hangvisszaverő felületek akusztikai jellemzőinek begyűjtésével, valamint a Fraunhoferrel karöltve kifejlesztett legújabb virtualizációs technológia használatával a környezetedhez igazodó 3D-s hangzásélményt hoz létre. A 13 független hangszóró az AMBEO technológia segítségével virtuális hangfal-rendszerként működik, térhangzást hozva létre, Téged pedig a történések középpontjába helyezve.

Univerzális megoldás

Az AMBEO Soundbar stílusos formában kínál magával ragadó hangzásélményt. A szálcsiszolt alumínium külső és a letisztult részletek elérhető alternatívát kanálnak azok számára, akik egyetlen csodás soundbar alakjában szeretnék megtalálni a megjelenés és a teljesítmény kiváló együttesét.

Eddig még egyetlen soundbar sem volt képes olyan mély basszus visszaadására, melyet egyébként csak külső mélynyomó használatával lehetett produkálni.

Semmi kompromisszum

Az AMBEO Soundbar kompatibilis a Dolby Atmos, a DTS:X és az MPEG-H hangformátumokkal, míg az Upmix technológiának köszönhetően a sztereó és 5.1-es formátumú tartalmakat lélegzetelállítóan magával ragadó 3D-s hangzással adja vissza. És annak érdekében, hogy könnyen csatlakozhass kedvenc, kiváló minőségű szórakoztató forrásaidhoz, a soundbar támogatja a legújabb HDMI szabványokat (eARC és Dolby Vision), kompatibilis a 4K passthrough technológiával, valamint beépített Bluetooth és Chromecast képességgel is bír.

Zökkenőmentes vezérlés

A Smart Control alkalmazás használatával az akusztikai beállításokat módosíthatod és a hangzást saját ízlésednek megfelelően szabályozhatod. Az AMBEO Soundbar kompatibilis az iOS és Android okostelefonokkal, így zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít.

Sennheiser AMBEO program: egy tökéletesen magával ragadó hangzásélmény

Minden, amit a valóságban hallasz, magával ragadó. Az AMBEO-val a Sennheiser tökéletes 3-dimenziós hangtechnikát és olyan megoldást kínál számodra, mellyel a lehető legtermészetesebb és leg magával ragadóbb hangzásélményt érheted el többek között 3D-s Home Audio alkalmazásoknál, 3D-s hangrögzítés/keverés során, valamint VR/XR alkalmazásoknál és kiállításokon. Az AMBEO használatával új távlatokat fedezhetsz fel és nyithatsz a hangzás világában.

Az AMBEO – a való világ hangjainak rögzítésére és kihangsúlyozására képes audio megoldásokon (AMBEO VR Mic és AMBEO Smart Headset) keresztül – a tartalomkészítőket olyan egyedülálló eszközökkel látja el, melyekkel lenyűgözhetik közönségüket. Az AMBEO kiállítások (Pink Floyd stb.) és az AMBEO Soundbar a lélegzetelállító érzelmekre éhes hallgatóság számára minden pillanatot természetfeletti élménnyé varázsolnak.

 

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Kategória:Soundbarok
Cikkszám: C508682
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.