Keresés
bejegyzés típusa
 • Minden találat
 • Termékek
 • Bejegyzések
 • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Cikkszám: 508478
Cimkék:

AMBEO SMART HEADSET, EU

Kompakt smart headset 3D hangfelvétel készítéséhez

64.900 Ft

Elfogyott

Leírás

Az AMBEO SMART HEADSET a világ első intuitív, kompakt és mobil binaurális felvételkészítő headsetje. Az Apogee saját fejlesztésű PureDigital technológiáját használó AMBEO SMART HEADSET zökkenőmentesen működik együtt az Apple iOS eszközökkel – és természetesen kiváló minőségű Sennheiser hangzást közvetít.

Ez a headset „hall” – a Te füleiddel

Ez az első alkalom, hogy az iOS eszközökkel kiváló binaurális hangzású videókat rögzíthetsz, csupán egy headsetet kell hozzá viselned. A binaurális azt jelenti, hogy a mikrofon pont úgy veszi a hangot, ahogyan a fül érzékelné. Ennek eredményeképpen meglepően élethű háromdimenziós és magával ragadó hangzással élvezheted videóid. Olyan, mintha a rögzített hangot élőben hallgatnád. Ez az új hangzásvilág bármely fejhallgatóval visszaadható.

A csúcstechnika és a kényelmes egyszerűség találkozása

Egyszerűen használható, intuitív konstrukció – az AMBEO SMART HEADSET a mobileszközök minden kényelmét és egyszerűségét magában hordozza. Az Apogee saját fejlesztésű Soft Limit technológiájának és mikrofon-előerősítőjének, valamint a precízen hangolt A/D és D/A konverziónak, illetve az Apple MFi-minősítésű Lightning csatlakozójának köszönhetően a headset zökkenőmentesen működik együtt az összes kompatibilis Apple iOS eszközzel.

A környezeti hangok érzékelését elősegítő fülrészek

Az AMBEO SMART HEADSET Transparent Hearing funkciója lehetővé teszi, hogy a fülhallgató használata közben is halld, mi történik körülötted. A funkció segítségével a környezeti hangok vegyíthetők a headset által lejátszott hangokkal. Értékes biztonsági funkció, különösen kültéren, illetve közlekedési utak közelében. A Transparent Hearing funkció egy kényelmesen kezelhető háromfokozatú billenőkapcsolóval aktiválható, és felvételkészítés, illetve telefonbeszélgetés közben is működik.

Minden, amit egy headsettől elvársz

Az AMBEO SMART HEADSET – egyedülálló 3D-s hangrögzítési képességein túl – kiváló minőségű fejhallgatóként is szolgál. Az AMBEO SMART HEADSET a Sennheisertől megszokott kivételes hangminőséget, valamint különleges fülhurok-kialakítása révén tökéletes kényelmet kínál, miközben a hallójáratba dugható füldugó rendkívül stabil illeszkedése minimálisra csökkenti a testzajt. Egy további beépített mikrofonnak köszönhetően telefonbeszélgetéseket is folytathatsz, továbbá beszédhangos vezérléssel kezelheted iOS eszközöd.

Letölthető Sennheiser Ambeo alkalmazás

Egy különleges, dedikált alkalmazás segítségével saját igényeidnek megfelelően tudod programozni az AMBEO SMART HEADSET intelligens csúszkáját (az alapértelmezett funkció a mikrofonérzékenység vezérlése).

 

Mit tartalmaz a csomag?

 • AMBEO SMART HEADSET
 • füldugó készlet (S,M,L)
 • tartótok
 • Gyors üzembehelyezési útmutató

Műszaki jellemzők

 • Csatlakozó: Lightning
 • Frekvenciamenet: 15 Hz– 22 kHz
 • Max. hangnyomásszint: 112dB
 • Fülrész: Hallójáratba dugható
 • Kábelhossz: 1,16 m
 • Szín: fehér/szürke
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Kategória:
Cikkszám: 508478
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.
Sajnos nincsen találat.