Amikor egy hangforrásból élményforrás válik: A Spottune vezeték nélküli műsorszóró rendszer kis hangerő mellett is mindenütt egyformán hallható és stabil hangzást biztosít, interferencia nélkül.

Spottune megoldások

Egy egyszerű hangvisszaadásnál sokkal többre képes hangszóró-megoldás

Varázsold újjá szállodád lobbyjának hangulatát a Spottune OmniExperience™ rendszerrel. Zene, videó és fények – teljes élménycsomag.

Jobb hangzás. Nagyobb kényelem. Több bevétel.

Az egyedülálló OmniExperience™️ technológiával üzleted hangulata új színezetet nyer, és magával ragadó hangzásélményben részesíti a betérő vendégeket és vásárlókat.

Itt is, ott is – szóljon a zene mindenütt

Az egyedülálló OmniExperience™️ technológiának köszönhetően a vásárlóknak az üzlet minden egyes pontján ugyanabban a hangzásélményben lehet részük.

Kiegyensúlyozott hangzás

  • OmniExperienceTM – hangtechnika magas fokon
  • Jobb és kényelmesebben kezelhető hangzás
  • Díjnyertes konstrukció

A Spottune egy egyedülálló – ún. OmniExperience™️ – technológiával készült, amely kiváló hangminőséget biztosít.

Gömbsugárzó karakterisztikájuknak köszönhetően a hangszórók a helyiség egészében egyenletesen terítik a hangot, ami alacsony hangerőnél is ugyanúgy érvényesül. Így a helyiségben tartózkodóknak helyzetüktől függetlenül mindenhol egyformán kellemes hangzásélményben lehet részük. Kiváló hangzásán felül a Spottune díjnyertes, minimalista dizájnnal is dicsekedhet.

Megbízható működés

  • Vezeték nélküli műsorszóró rendszer
  • Központosított, felhőalapú vezérlőplatform
  • Egyedileg szabályozható hangsugárzók
  • Zónánként választható zenék

A Spottune vezeték nélküli műsorszóró rendszer kis hangerő mellett is mindenütt egyformán hallható és stabil hangzást biztosít, interferencia nélkül. A központosított, felhőalapú vezérlőplatformon keresztül a rendszer teljes egészében áttekinthető és egyszerűen kezelhető. Így a felhasználók egyszerre több eszközt is vezérelhetnek központilag, minden érintett zónában egységes élményt biztosítva.

Spottune Omni hangszórók

Hagyományos hangszórók

Spottune Cloud

  • Zónákon átívelő, egységes hangzásélmény
  • Az egyes zónák és hangszórók, valamint a zene teljes körű vezérlése
  • Az ügyfelek és a munkavállalók által érzékelt hangzásélmény egypontos kezelése

A Spottune vállalati felhő-alapú szolgáltatásán keresztül a lejátszási lista, a hangerő és a hangzás online vezérelhető és szinkronizálható.

tovább

Kényelmes kezelhetőség

Mivel a hangszórók kompatibilisek a világítási sínrendszerekkel, telepítésük és áthelyezésük rendkívül egyszerű, és kevesebb mint 2 perc alatt elvégezhető. A streaming box bármely elrendezésű üzletben és környezetben rugalmasan elhelyezhető, a kialakított zónák pedig egyszerűen vezérelhetők. Emellett az intelligens beépített funkcióknak köszönhetően a hangszóró birtokában egy kényelmesen kezelhető, többfunkciós megoldáshoz juthatunk.

Jobb hangzás, kevesebb hangszóróval

Díjnyertes formatervezés

Az Omni hangszóró hangzásterét kifejezetten kiskereskedelmi egységek, illetve olyan helyszínek számára tervezték, ahol az emberek folyamatosan járkálnak. A hangszóró letisztult, hengeres formája bármely meglévő világításrendszerhez könnyedén illeszkedik, és a helyiség minden egyes pontján egyenletes, tiszta hangzást biztosít.

360°

Az újszerű, szabadalmaztatott, gömbsugárzó karakterisztika kelterjedt hangzásteret kínál, egyenletes lefedettséggel. A rendszert úgy tervezték, hogy kevesebb hangszóró használatával is magával ragadó, teljes teret betöltő hangzás jöhessen létre.

Egyedülálló akusztikai kialakítás

A gondosan lekerekített és lesimított hangnyíláson keresztül távozó kristálytiszta hangok a magasfrekvenciás hangokat egyenletesen terítő hangzásteret hoznak létre. A hangszóróban a meghajtó, valamint a membránfelület mögötti zárt, üres légtér aránya kiegyensúlyozott, a 6 merevítővel ellátott hangszóródoboz pedig a nagy hangerejű hangokat is torzítás és nemkívánatos rezgések nélkül szólaltatja meg.

Jobb hangzás kevesebb hangsugárzóval

Ez a szabadalmaztatás alatt álló konstrukció kiterjedt és egyenletes hangzásteret hoz létre, és az akusztikai tulajdonságoknak köszönhetően nagyobb terület lefedésére képes. Több hangszóró kombinálásával pedig az ügyfelek számára még magával ragadóbb hangzásélmény biztosítható.

Lépjünk kapcsolatba!

kapcsolat2