A K-array kisebb méretű, mégis rendkívül erőteljes basszust kínáló Rumble mélynyomóit a maximális lineáris löket és a minimális saját zajszint jegyében alkották.

A Rumble mélynyomók a K-array Lyzard, Vyper, Tornado és Anakonda hangszóróinak kiváló kiegészítői. A gyakorlatilag láthatatlan profilú kombináció szélessávú frekvenciamenetet és bámulatos kimenő-teljesítményt biztosít. A KU26, KU44, KU210 és KU212 mélynyomókat bővített mélyfrekvenciás átvitellel és elektronikus védelemmel látták el.

A mélynyomók színtiszta acélháza rendkívül strapabíró, még kültéren, mostoha időjárási körülmények között is. Így ezek a modellek ideális választást jelentenek olyan vízparti területeken, ahol a hagyományos mélynyomók korrodálódnának. Nem tud a házukba por, homok vagy víz bejutni, ami idővel károsíthatja a hagyományos audioberendezéseket.
A Rumble fekete, fehér, illetve egyedileg választott színben, valamint csiszolt, fényezett és 24 karátos arannyal bevont felületekkel érhető el. Így megjelenését tekintve szinte bármilyen felhasználási környezetbe könnyedén beilleszthető, az integrált függesztési pontok pedig különféle rendszerek kialakítását teszik lehetővé.

A különféle dedikált hardver-kiegészítők számtalan felszerelési lehetőséget kínálnak a tervezők számára fix és mobil rendszerek telepítéséhez olyan helyszínek (pl. színházak) esetén, ahol fontos szempont a szinte láthatatlan line-array rendszerek használata. További felhasználási lehetőségek: szállodák, templomok, pubok, éttermek, boltok és konferenciák.

Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran van szükség diszkrét megjelenésű, a helyiség belvilágához illeszkedő rendszerekre, persze anélkül, hogy az a hangminőség rovására menne.

Prémium minőségű felületek

A K-array termékek a csúcskategóriás divatkiegészítőkhöz és ékszerekhez hasonlóan a gyönyörű és ragyogó megjelenés érdekében a lehető legfejlettebb felületkezelésen mennek keresztül.

Választható szín

RAL-színek használatával a hangszórók testre is szabhatók, így a legkülönfélébb helyszíneken is harmonikusan a környezetbe illeszthetők.

Időjárásálló

A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül sokáig fennmaradjanak és megbízhatóan működjenek.

Választható impedancia

A felhasználó a hangszórónak megfelelő ellenállás kiválasztásával megadhatja a kellő terhelést, és maximalizálhatja a teljesítményt


Lépjünk kapcsolatba!