Weboldalunk megújult 

Bemutatkozik a Parlé konferenciarendszer család

A modern konferenciatermekbe harmonikusan illeszkedő, elegáns megjelenésű, többfunkciós Parlé konferenciarendszerek egy 27 elemből álló mikrofon-array-t, hangkövetési technológiát és számos egyéb olyan funkciót tartalmaznak, melyek birtokában minden alkalommal prémiumkategóriás felhasználói élményt nyújtanak.

Parlé VBC 2500 videokonferencia-rendszer

A Parlé VBC 2500 egy univerzális konferenciarendszer, amely a Biamp Audio Intelligence és Biamp Video Intelligence technológia segítségével prémiumkategóriás audiovizuális élményt nyújt a kis és közepes méretű konferenciatermek számára. A VBC 2500 a Biamp Launch automatizált hangolási technológiát is magában foglalja, amely az adott konferenciateremre optimalizálja a hangot.

Parlé ABC 2500 audiokonferencia-rendszer

A Parlé ABC 2500 egy univerzális konferenciarendszer, amely a Biamp Audio Intelligence technológia segítségével prémiumkategóriás audiovizuális élményt nyújt a kis és közepes méretű konferenciatermek számára. A beépített akusztikus visszhang-kioltással (AEC) és NRD zajcsökkentéssel rendelkező ABC 2500 egy 27 elemből álló mikrofon-array rendszerrel és a Biamp Beamtracking™ hangnyalábformáló technológia segítségével működik.

Parlé SBC 2 konferencia-hangszóró

A Parlé SBC 2 egy konferenciarendszerekhez tervezett, hifi minőségű hangszóró. A két 4″-os mélysugárzóval és két 1″-os magassugárzóval felszerelt SBC 2 kiváló választás kistárgyalókhoz és kisebb konferenciatermekhez. A hangszóró asztalra helyezhető vagy falra is rögzíthető.

Hangkövetés a terem egészében

A mikrofonok követik a beszélő mozgását a termen belül. A mozgáskövetés feladatát valójában 13 mikrofon látja el. Több mikrofon alkalmazásával a kapszulatávolság is változtatható, amivel több mikrofoncsoport hozható létre. A további mikrofoncsoportok szűkebb lefedettséget tesznek lehetővé, szélesebb frekvenciatartományban.

A konferenciarendszer a helyiséget különböző zónákra osztja, így mindenkor teljes lefedettség biztosítható. Ez különösen akkor hasznos, ha több ember beszél egyszerre.

Hangkövetés függőleges irányban

A Biamp konferenciarendszerek egyedülállóak abban a tekintetben, hogy függőleges irányban is képesek követni a hangot. Tulajdonképpen egy hibrid mikrofon-array-t építettek be, 14 dedikált mikrofonnal, melyek képesek az emberek hangját követni, amikor azok felállnak vagy leülnek. Ezzel a konferenciarendszer rögzítési magassága is kompenzálható.

Továbbfejlesztett zajcsökkentés: A konferenciarendszerek Biamp Audio Intelligence – röviden AI – technológiával működnek, amely egy mesterséges neurális hálózatokon alapuló gépi tanulási algoritmus. Az algoritmust úgy tervezték, hogy képes legyen beazonosítani az emberi beszédet, figyelmen kívül hagyva a nemkívánatos hangok minden formáját, mint például a billentyűzet kattogása, a papírlapozás vagy a légkondícionáló zúgása.

Sajáteszköz használatra (BYOD) és UC-környezetre optimalizált: A Parlé konferenciarendszerek (pl. az ABC 2500) teljes mértékben kompatibilisek a legnépszerűbb egyesített kommunikációs platformokkal és hardverekkel.

Hangfalak: A hatalmas teljesítményt nyújtó, két intelligens hangszóró az egész helyiséget betöltő, kiváló beszédérthetőségről gondoskodó hangzást biztosít.

  • Beépített hangterelés és csillapítás
  • Dinamikus basszuskiemelés
  • Az emberi beszédre optimalizált hangvisszaadás

Automatikus helyiségspecifikus konfigurálás: Mindkét konferenciarendszer fel van vértezve a Biamp úttörő Launch funkciójával. A Launch használatával csak egyetlen gombnyomás, és a helyiség akusztikai jellemzőinek elemzését követően a rendszer optimalizálja a hangzást, hogy a szervezet minden pontján folyamatosan biztosítható legyen a kivételes hangzásélmény.

Gyors és egyszerű telepítés: Amellett, hogy a konferenciarendszerek csomagolása asztali állványt is tartalmaz, további lehetőségek állnak rendelkezésre a falra, illetve a kijelző tetejére vagy aljára történő rögzítéshez. A tartozékok között szerepel egy univerzális tápegység is, a helyiség UC-rendszeréhez való csatlakoztatáshoz pedig mindössze egyetlen USB-C kábelre van szükség (szintén tartozék).

Konferenciakamera: A Parlé VBC 2500 univerzális konferenciarendszer egy széles látószögű, 4k-felbontású ePTZ kamerát tartalmaz, amely 12 MP-es érzékelőjével minden részletet rögzít. A 120°-os látómezővel rendelkező kamera a megbeszélés összes résztvevőjét képes rögzíteni, a prémium optika pedig a képtorzulás megakadályozásáért felel.

Biztonsági kamerarekesz: A magánszféra védelme érdekében egy kamerarekesz zárul automatikusan az objektívre, amikor a kamerát kikapcsolják.

Automatikus képkivágás: A Biamp videoalgoritmusai a mikrofonokkal együttműködve intelligens döntéseket hoznak arra vonatkozóan, hogy mikor és hová kell irányítani a kamera fókuszát, illetve milyen mértékű zoom-olást kell alkalmazni.

Beamtracking mikrofonjaink akkor is követik a helyiségben beszélő személy hangját, ha az folyamatosan változtatja helyét.

A Biamp Beamtracking mikrofonjainak Parlé mikrofoncsaládja kitűnő hangzásélményt kínál, miközben lecsökkenti a programozással, telepítéssel és üzembehelyezéssel töltendő időt. Mikrofonjaink olyan automatizált funkciókat is tartalmaznak, melyek nagymértékben egyszerűsítik a telepítést és segítenek leszorítani az eszközök költségeit.

Négy 90°-os zónájukkal a mikrofonok a beszélők beazonosítása mellett azok hangját is követik, így a résztvevők szabadon mozoghatnak a helyiségben.

A Parlé mikrofonok jelenleg 3-féle kivitelben kaphatók: mennyezeti, asztali és függesztett.

Beamtracking technológia a kicsomagolást követően azonnal működik, csökkentve ezzel a programozásra, telepítésre és üzembehelyezésre fordítandó időt. Mikrofonjaink olyan automatizált funkciókat is tartalmaznak, melyek nagymértékben egyszerűsítik a telepítést és segítenek leszorítani az eszközök költségeit.

A Parlé termékek áttekintése:


Lépjünk kapcsolatba!