Weboldalunk megújult 

Újragondolt tökéletesség

A Sennheiser híres MOMENTUM-termékcsaládja, amely a szakmai fórumokon a hangzás tekintetében számtalan esetben kapott kategóriagyőztes minősítést, továbbra is a True Wireless fülhallgatók megítélésének viszonyítási alapja. Az újgenerációs MOMENTUM True Wireless 3 most még magasabbra emeli a mércét: kiemelkedő hangminőségének, újgenerációs adaptív zajkioltásának (ANC) és tökéletes, személyre szabott illeszkedésének köszönhetően a MOMENTUM True Wireless 3 a prémium hangzás biztosítása mellett lezser eleganciával ruházza fel viselőjét.

A nagyszerű hangzás által ihletve


Jellegzetes hangzás

A Sennheiser TrueResponse technológiájának köszönhetően kiváló minőségű, valósághű, lenyűgöző basszussal gazdagított hangzásban lehet részed.

Minden apró részlet

Hallgasd eddig nem tapasztalt minőségben a nagyfelbontású, vezeték nélküli hangfelvételeket: az aptX™ adaptív kodek közvetítésével minden apró részletet hallhatsz.

A saját hangzásod

Ahogy szereted: a hangzást a gyári hangzásprogramok, illetve az EQ funkció segítségével ízlésednek megfelelően alakíthatod.

Semmi nem zökkent ki


Semmilyen zavaró tényező

Az újgenerációs adaptív zajkioltással a zajkioltás mértéke a környezet zajszintjének változásával automatikusan szabályozható. 

A környező történések érzékelése

A Transparency funkció használatával a külső hangok áteresztése egyetlen érintéssel megoldható.

Hibátlan hangrögzítés

Tökéletes beszédérthetőség

Kristálytiszta telefonbeszélgetések: mindegyik fülrészben három fejlett zajkioltó mikrofon gondoskodik arról, hogy beszélgetőpartnereid a Te hangod és ne a környező zajt hallják. 

Hangvezérlés

A kiváló minőségű hangrögzítésnek köszönhetően a telefonhívásoktól kezdve a hangasszisztensi hozzáférésig, mindent kézben tarthatsz.

Páratlan kényelem

Tökéletes illeszkedés

A kompakt és ergonomikus kialakítású fülrészek többféle méretű fülgumival és opcionális szilikon „szárnyakkal” kerülnek forgalomba, tökéletes illeszkedést és kivételes kényelmet biztosítva.

Bármely időjárási viszonyok között

Kültéri használat, sportolás: a fülhallgató bármely körülmények között megállja helyét: a freccsenő víz elleni védelmet jelentő IPX4 besorolásnak köszönhetően nem kell aggódnod, ha nedvesség éri a fülrészeket.

Reggeltől estig

Hallgasd kedvedre! Az akku üzemideje 7 óra, ami a töltőtok segítségével útközben 28 órára növelhető. A QI vezeték nélküli töltésnek köszönhetően a tok újratöltése egyszerű.

Sennheiser True Wireless összehasonltás

MOMENTUM True Wireless 3CX Plus True WirelessCX True WirelessSPORT True Wireless

TrueResponse jelátalakító
IgenIgenIgenIgen

High-end hangolás
Igen

Zajszűrés
Adaptív aktív zajszűrésAktív zajszűrésPasszív zajszűrésPasszív zajszűrés

Transzparencia mód
Adaptív transzparencia módNormál transzparencia mód

Adaptív akusztika (nyitott vagy zárt)
Igen

Mikrofonok száma telefonhvásokhoz
6444

Vezeték nélküli töltés
Igen.

Cseppállóság
IP4: cseppállóIP4: cseppállóIP4: cseppállóIP54: csepp-, por- és izzadságálló

Szilikon szárny a jobb illeszkedéshez
IgenIgen

Mélykiemelés
IgenIgenIgenIgen

Smart pause
IgenIgen

Akkuidő
28 h24 h27 h27 h

aptX támogatás
IgenIgenIgenIgen

További fej-és fülhallgatók: