Látogató-tájékoztató rendszerek

Audio rendszerek túra-/tárlatvezetésekhez.

Rengeteg mondanivalód van és hatalmas mennyiségű tudást hordozol?

A Sennheiser látogató-tájékoztató rendszerei többféle módon segítenek abban, hogy ezeket át is tudd adni. Ezek a rendszerek – azon túl, hogy hangodat kristálytisztán és érthetően közvetítik a látogatók felé – multimédiás alkalmazások kezelésére is képesek. Továbbá ezek a megoldások tolmácsoláshoz és hallássegítéshez is alkalmazhatók. A bármely környezetben kiemelkedő hangminőség, az egyszerű használat és a rugalmas alkalmazási lehetőségek együttesének köszönhetően látogató-tájékoztató rendszereinket akusztikai szempontból világszerte irányadó mércének tekintik.

Tourguide 2020
Tourguide 2020

A digitális vezeték nélküli technológiának köszönhetően ez a túra-/tárlatvezető rendszer rövid beállítási időt és abszolút egyszerű használatot kínál. Számos alkalmazáshoz jelent ideális választást: pl. látogató-tájékoztatáshoz, hallássegítéshez és tolmács-alkalmazásokhoz.

Tourguide 1039
Tourguide 1039

Ez a rendszer igazi professzionális és sokoldalú megoldást kínál látogató-tájékoztatáshoz, hallássegítéshez és tolmács-alkalmazásokhoz. A széles vételi spektrum bármilyen környezetben nagyfokú működési biztonságot kínál.

SL Interpreter
SL Interpreter

Az SL Interpreter tökéletesen kiegészíti mind a Tourguide 2020, mind a Tourguide 1039 portfóliót, kompakt, gyorsan telepíthető és könnyen használható tolmácsrendszerként szolgálva gyárlátogatásokhoz, kiállításokhoz és konferenciák számára.

A megfelelő látogató-tájékoztató rendszer kiválasztása:

Tourguide 2020Tourguide 1039
Párhuzamos csatorna6-8max. 32
EngedélyekEngedélymentesEngedély szükséges (helyi rendeletek)
AudioDigitális, beszédre optimalizálvaAnalóg, teljes audio sávszélesség
Üzemidő16h8h
Töltőnyílásokmax. 40max. 10
FejhallgatókStethoset beépített fejhallgatóvalKülső fejhallgatóval